Viem ze to tu uz velakrat bolo ale potrebovala by som linky..popripade kde mozemzohnat peciatku s menom lekar a tak dalej... okolie dunajska streda samorin senec a bratislava
@7 ..nikto ťa o tvoj jebnutý názor neprosil tak si zavri papuľku.. očividne si na svoj vek dosť blbučký a komentáre takehoto typu použivaju 12ročné deti ale to je detail..
Gorila je tá z ktorej si vyšiel ty geco. A kto tu vlastne hovorí že chcem byť jak dospelá ?! Dement spametaj sa. Odpovede píš tým kt. Zaujmajú tvoje vysoko inteligentné prejavy
@karolina11 si zabila.. takéto individuá sú to najčastejšie tie najmúdrejšie Jeb na takých, vo svojom svete sú možno zaujímavý . Každý to raz môže potrebovať no a s ospravedlnenkami ti asi neporadím, ale skúšala som si ako obrázok nájsť z daného okresu od hociakého lekára razítko to som v dákom programe upravila, ak bolo tréba a prilepila na papier alebo som ho ani nelepila ale nechala vytlačené na A4 a len dopísala meno s dátumom a dala tam dáky podpis zatial fungovalo, alebo som minule našla ešte zo Zš razítka odstrihla som dátum, ked sa dá a dopísala iný . asi 5 rokov staré boli . ja iný spôsob neviem, môj triedny je šikovný.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov