keď som bola malá za necht na prste, pamätám si len že ma to desne bolelo a dávala som si na to studenú kuchynskú naberačku, lebo ma nič lepšie nenapadlo
vcela nikdy, osa raz do ruky, ked som bol maly a bral som hrusku, druhykrat mozno do ramena, ale to som nestihol zbadat, co to bolo...ale vcela isto nie. a minule leto ma osa ustipla do hlavy a celkom to bolo potom neprijemne, bol som 3 dni opuchnuty a nechcelo to akosi zmiznut.
raz u babky pod hruškou som sedela a divoka osa/včela teraz nefim co to bolo, mi sadla na krk no ani nie na krk ,skorej pod krk zpredu a som si myslela ze je to mucha tak som jej jednu slahla a pichla ma ale nestipla nastastie, ale riadna panika bola vtedy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Pamätám si, ako sme sa raz hrali v takej vysokej tráve, nebolo dobre vidieť na zem, a mali tam hniezdo osy , nevšimli sme si ho Som bol celý poštípaný
a davnejsie na jazyk
ale raz ked ma stipla vcela do nohy(chodidlo) tak som si nevycucala ten jed abo co to je a napuchla mi nohaa a vyzerala jak meloon
mojho brata ako maleho uštipla včela do jazyka