13 ročnému ak sa páči 13 ročná tak to je prirodzené, keďže sú seberovní, logicky. Tam ide o to, že ak dospelého vzrušuje malé dieťa, ten vekový a mentálny rozdiel, to proste nie je v poriadku... Ale to si uvedomí snáď každý priemerne inteligentný človek. Ak sa ti skutočne páčia mladšie ŽENY je to v poriadku, ak už deti to v poriadku rozhodne nie je. Ale prekvapivé je, že žije veľa pedofilov, zhromažďujú sa aj do skupín, ktorí sa za to nehanbia a ktorí si to uvedomujú,ale spoločne sa snažia to prekonať a nechcú tým deťom ublížiť, ovládnu sa a nikdy na dieťa nesiahnu. Podľa mňa to bude nejaká psychická choroba proste..
@paulieevans
ak ide o mentalny posun, preco je zakonne ked 50 rocny muz moze chodit s 18 rocnou ale so 16 rocnou uz nie , no to sme sa posunuli alebo ked chodi 25 rocni s 15 rocnou tak je to este ako tak v pohode, ale 15 rocna s 30 rocnym tak on je uz pedofil ... ved 5 rokov nieje tak vela
@maxton Sú na mentálne podobnej úrovni, majú rovnako fyzicky vyvinuté telá, prežili si podobné skúsenosti, trápia ich podobné problémy. Majú rovnaké potreby. 13 ročné deti riešia skôr šport, internet, kamošov, školu, učiteľov. 19 ročný človek potrebuje už sex, uvažuje nad tým akým smerom sa bude uverať jeho život. Či výška alebo práca. 30 ročný človek už myslí na založenie rodiny a 80 roční človek už chce len dožiť v dôstojnosti....
@maxton Ale oni spolu chodiť môžu, len im to nevydrží pravdepodobne, lebo proste nemajú rovnaké priority. Teraz už odbočuješ do inej témy. Ty si sa pýtal na vek 13 rokov. 13 ročná dievčina je ešte pod zákonom, čiže je dosť dosť divné ak má potrebu ju obliapavať štyridsiatnik. Ak dvaja 13 roční experimentujú spolu je to síce priskoro, ale je to určite normálnejšie, je to skôr tínedžerská zvedavosť.
@maxton vtedy sa podľa svojej teórie môžeš už zakopať ale tak predpoklad je, že dovtedy ešte veľakrát prehodnotíš svoje názory, čiže by to vtedy mohlo byť už v pohode
@maxton Pedofil je, ak sa dospelému človeku páčia malé deti. Človeku sa niekto páči preto, lebo by sa s ním rád páril. A dospelý človek sa nemôže páriť s dieťaťom, ktoré nie je ešte dostatočne fyzicky a psychicky vyvinuté. Jednoducho by to narušilo jeho vývin, ako telesný možno, duševný určite.
v kazdom pripade zaujimave bude to tak ako vravis, ale tam ide skor o lasku a to uz ty odbocujes mna skor zaujima preco by sa kazdm rokom mala po fyzickej stranke menit osoba ktoru chcem no, slusne povedane, pojebat, ... jednoducho si neviem predstavit aby ma niekedy v zivote pritahovali nejake 40nicky, ked budem mat 40...
@paulieevans
Väčšina pedofilov sa svojej úchylky bojí a nikdy ju nikomu nepovedia a samy s tým celý život bojujú a väčšinou nikomu neublížia.
Dokonca štatistika hovorí, že väčšina detí ktoré sú znásilnené a zneužité, tak násilnik je po sexuálnej stránke zdravý človek -> nie je pedofil.
@maxton No nemusia ťa priťahovať 40tky... Môže ťa priťahovať 20tka to je bežné a normálne. Ale ak ťa priťahuje 12tka alebo menej tak to asi v pohode a normálne nie je. Ani tebe by sa nepáčilo, keby si mal 12 ročné dieťa a prišiel by za tebou niekto 50 ročný: "Tvoje decko by som pojebal, lebo ma nepriťahujú rovesníčky"
@maxton Hlavným parametrom je zákon. Podrobnejšie sa jedná o súhlas pohlavným stykom, ak berieme zákonný a morálny rozmer daného problému.
od 18tich je človek plne zodpovedný za svoje činy a telo a predpokladá sa dostatočná mentálna úroveň aby nebol ľahko zmanipulovateľný a donútený proti jeho vôli k sexu. 13 ročné dieťa nie ej dostatočne mentálne vyspelé na sex a je ľahko manipulovateľné, 13 ročné dievča je ľahšie manipulovateľné ako 18 ročné ale od 18 aj keď zmanipulovať sa možno dá no už je považovaná za dospelého.
Pokiaľ máš ty 13 tak si stále decko a si pod zákonom a morálne si an rovnakej mentálnej úrovni. po 18cke to je jedno lebo ste obaja dospelý, samostatne rozmýšľajúci ľudia.
"Pedophilia or paedophilia is a psychiatric disorder in which an adult or older adolescent experiences a primary or exclusive sexual attraction to prepubescent children, generally age 11 years or younger." - Celkom výstižná poučka z wikipédie zodpovedajúca tvojej otázke. Pozornosť by som v tomto prípade upriamila na slová "adult" a "older adolescent".
akoze ty si divny ale v istom smere je to pravda nechapem to "35ky su hnusne" ale akoze chapem ze sa staremu pacia mlade sak preco by sa nepacili no na to su kurvy ked na ne dedko ma tak ich ma no 13 rocne to je zas malo ale ako aj mne sa pacia mozno uz aj 14 rocne aj ked mam 23 no proste vyzeraju na starsie tak co .... myslim ze ta hranica tam nejak tak funguje ze v 13tich je to este decko ale v 14tich uz vyzera ako stetka (niektore iba samozrejme) teda mozno niektore aj 13rocne uz tak vyzeraju no neviem
kazdopadne ja budem rad ked budem mat akukolvek zensku v posteli
no ale zas to uz sa neda nazvat pedofiliou lebo tie baby co maju vyzor ako stetky aj ked maju 14 tak to uz deti niesu len su to sproste pubertacky mozno buduce stetky cize asi tak nejak by som to rozdelil deti su deti a stetky su stetky aj ked maju rovnaky vek
@violinkenneth ale ne len niektore ale sak som bol zas najebany tak som kktiny pisal nad mojimi komentami sa netreba moc zamyslat hlavne ked su pisane v nocnych hodinach
@lepka
Navyše najčastejšie sa sexuálneho zneužívania maloletých dopúšťajú blízki rodinní príslušníci - strýkovia, tety, starí rodičia...
V niektorých prípadoch by sa dalo povedať že "Príležitosť robí pedofila..."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
Ani gerontofília nie je, keď moja babka ľúbi dedka.
tak v com to je ze sa ludom pacia priblizne ludia v rovnakom veku ?
ak ide o mentalny posun, preco je zakonne ked 50 rocny muz moze chodit s 18 rocnou ale so 16 rocnou uz nie , no to sme sa posunuli alebo ked chodi 25 rocni s 15 rocnou tak je to este ako tak v pohode, ale 15 rocna s 30 rocnym tak on je uz pedofil ... ved 5 rokov nieje tak vela
v kazdom pripade zaujimave bude to tak ako vravis, ale tam ide skor o lasku a to uz ty odbocujes mna skor zaujima preco by sa kazdm rokom mala po fyzickej stranke menit osoba ktoru chcem no, slusne povedane, pojebat, ... jednoducho si neviem predstavit aby ma niekedy v zivote pritahovali nejake 40nicky, ked budem mat 40...
Väčšina pedofilov sa svojej úchylky bojí a nikdy ju nikomu nepovedia a samy s tým celý život bojujú a väčšinou nikomu neublížia.
Dokonca štatistika hovorí, že väčšina detí ktoré sú znásilnené a zneužité, tak násilnik je po sexuálnej stránke zdravý človek -> nie je pedofil.
od 18tich je človek plne zodpovedný za svoje činy a telo a predpokladá sa dostatočná mentálna úroveň aby nebol ľahko zmanipulovateľný a donútený proti jeho vôli k sexu. 13 ročné dieťa nie ej dostatočne mentálne vyspelé na sex a je ľahko manipulovateľné, 13 ročné dievča je ľahšie manipulovateľné ako 18 ročné ale od 18 aj keď zmanipulovať sa možno dá no už je považovaná za dospelého.
Pokiaľ máš ty 13 tak si stále decko a si pod zákonom a morálne si an rovnakej mentálnej úrovni. po 18cke to je jedno lebo ste obaja dospelý, samostatne rozmýšľajúci ľudia.
#točosompráveprečítala?
čo že ja som Jake !!!
kazdopadne ja budem rad ked budem mat akukolvek zensku v posteli
Navyše najčastejšie sa sexuálneho zneužívania maloletých dopúšťajú blízki rodinní príslušníci - strýkovia, tety, starí rodičia...
V niektorých prípadoch by sa dalo povedať že "Príležitosť robí pedofila..."