Chalani aký máte názor na baby ktoré sa chovajú a bavia skôr s chalanmi ? ako s babami ?
A nemusia tie midžoviny ako sú mejkap,nákupy, a iné chujoviny ? Radšej kvalitná oslava či nejaká hra na PS
Tak spomeniem niekoľko bodov:
- žiadny problém s tým nemám, je to fajn, kedže si s chalanmi lepšie rozumie tak si má teda lepšie rozumieť somnou čo je pozitívne.
- viac spoločne stráveného času vďaka spoločným aktivitám
- žiarlivosť, kedže sa baví stále iba s mužmi, mohol by to byť dosť problém
A nie nejak som takú nestretol, alebo ak hej tak určite nebola pre mňa pekná
vždy som si myslel že také dievčatá majú rady pozornosť ktorú dostavajú iba od chlapov (od žien k ženam sa dostava iny typ pozornosti) a teda tieto ženy inklinujú viac k tejto forme ...
napríklad ja mám rád tiež o niečo viac ženskú spoločnosť , ale je to diskutabilné poznám pár mužov s ktorými sa rád stretávam, občas aj radšej ako so ženami všeobecne (cítim sa snimi konverzačne lepšie) čiže nedá sa to tkto presne zadefinovať že o čo vlastne ide a či je to čisto pohlavná vec (za oponou)
bavim sa (v BA) vacsinou s chlopmi a takmer vzdy som jedina zena v skupine
zaroven vlastnim tri vedra mejkapu, jeden kufor sperkov a mam osobitny kus nabytku len na uskladnenie pancuch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
- žiadny problém s tým nemám, je to fajn, kedže si s chalanmi lepšie rozumie tak si má teda lepšie rozumieť somnou čo je pozitívne.
- viac spoločne stráveného času vďaka spoločným aktivitám
- žiarlivosť, kedže sa baví stále iba s mužmi, mohol by to byť dosť problém
A nie nejak som takú nestretol, alebo ak hej tak určite nebola pre mňa pekná
napríklad ja mám rád tiež o niečo viac ženskú spoločnosť , ale je to diskutabilné poznám pár mužov s ktorými sa rád stretávam, občas aj radšej ako so ženami všeobecne (cítim sa snimi konverzačne lepšie) čiže nedá sa to tkto presne zadefinovať že o čo vlastne ide a či je to čisto pohlavná vec (za oponou)
Ale zas by mi vadilo keby nemala žiadne kamarátky respektíve nerobila by niektore klasické ženské veci
bavim sa (v BA) vacsinou s chlopmi a takmer vzdy som jedina zena v skupine
zaroven vlastnim tri vedra mejkapu, jeden kufor sperkov a mam osobitny kus nabytku len na uskladnenie pancuch
so