baby aj chalani ako ste na tom s masturbaciou?hanbite sa ju priznat ci je vam to prirodzene,a ako casto ju praktizujete ak nemate prave partnera,lebo mam taky pocit,ze chalani ak si to robia sami tak su v ociach bab hnusne hovada aspon u mna v okoli v par
Baba co by mi povedala ze som hnusne hovado lebo masturbujem by z voleja schytala facku ze sa vrati s topankami od snehu a bananom v ruke.
LOL ako vazne dost pice musis mat v okoli
Neviem naco a v akej prilezitosti by som mal inym hovorit o svojej onanii. No a viete co, minule som sa zobudil na to, ze som pocul strasny rachot v kuchyni a to len macka zhodila hrnce. Btw rad si honim vtaka.
Neviem nezvykol som o masturbácii rozprávať.. Skôr len tak keď napr kámoši chceli ísť von a mi napísali napr že či idem aj ja tak som povedal že nech počkajú ešte kus že kuknem "Pčko" tak mi napisali len že "ok potom zavolaj keď budeš ísť" a to bolo vše S kamarátmi by som o masturbácii inak nekecal.. #nohomo
No neviem ja viem o vsetkych blizsich kamaratoch a kamaratkach, co a ako, a funny prihody s tym spate
A pride mi trosku odveci spajat to s absenciou partnera, pre mna je potreba masturbovat znacne nezavisla od aktualne sexualneho zivota.
(Sorry birdz priatelia, s vami az taketo vztahy asi nemam slight_smile:
myslím, že som vo veku kedy by som na takúto priamu otázku priamo a úprimne súhlasne odpovedala, je to úplne normálne ľudské + zdravé ..ale predsa chlap je chlap
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
LOL ako vazne dost pice musis mat v okoli
aj ja sa obstastnujem (nema ma kto ), ale uz nie tak casto ako kedysi
Osoba A: obstastnujem sa - nema ma kto
Osoba B: obstastnujem sa - nemam koho
No a potom som tu ja.
jasné že to nerobím, je to predsa fuj fuj, nechcem mať predsa chlpaté dlane a ísť do pekla
Neviem naco a v akej prilezitosti by som mal inym hovorit o svojej onanii. No a viete co, minule som sa zobudil na to, ze som pocul strasny rachot v kuchyni a to len macka zhodila hrnce. Btw rad si honim vtaka.
A pride mi trosku odveci spajat to s absenciou partnera, pre mna je potreba masturbovat znacne nezavisla od aktualne sexualneho zivota.
(Sorry birdz priatelia, s vami az taketo vztahy asi nemam slight_smile:
Ja som masturbovala ešte keď som nevedela načo tú vaginu mám z toho usudzujem že je to človeku prirodzené
ale s konkrétnymi vtipnými momentami už áno, aj keby sa z toho niektorí šúľali lebo sú tak absurdné
Mala som chuť vziať si v robote dovolenku a byť doma.