Caute, neviem ci to sem mozem dat ale tak snad ano No, ide o to ze jeden nas kamarat je v poslednej dobe taky sklesnuty a tak no a rozhodli sme sa ze mu zaplatime nejaku zenu. Mozno to nie je najlepsi napad ale to neriesme. Su tu vsak 2 problemy, dalej
Prvym z nich je to ze ma no 16 a teda nevieme ci sa nam vobec nejaku prenho podari zohnat a druhy je ten ze vlastne ani nevieme ako zacat hladat nejaku. Tak som sa chcel teda spytat ze ci nevie niekto ci to robia aj s ludmi pod 18 a druha je ci niekto nevie o nejakej co to robi pod 18
No ja mam jedneho kamosa, ktory mi obcas hovori svoje "zazitky" a z toho co vravel, nieze 16r. by mal problem, ale aspon tie jeho chcu aspon typka okolo 30tky, s deckom fakt nepojdu
vy ste za magori, kamošovi dohodiť štetku, aby dostál siflák, to je ozaj take kamarátske...
povedz tatkovi čo robiš mimo domov, nech ťa riadne skope do riti...
Som rád, že sa pýtaš. Na výtvarke na základke sme mali učiteľa, ktorý sa volal nejak ako "Štecko". A vždy nám hovoril, že "štetec" je nesprávne, že správne je "štetka", a rôzne iné veci. Až omnoho neskôr som pochopil jeho svojský dospelácky humor.
Môže od 14, záleží len od dotyčnej, či do toho pôjde, treba sa len pekne spýtať, že je taká a taká situácia, troška evri na vrch a určite neodmietne ináč ppči kamaráti
hahahaha, ty si asi trol, lebo takí debili ako vy neexistujú, vymýšľate štetku pre neplnoletého a k tomu ju ani neviete zohnať, vážne tlieskam @nejakycocot
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
povedz tatkovi čo robiš mimo domov, nech ťa riadne skope do riti...
by som rád vedel kto vás sem z toho pokecu posiela...