Ako by ste reagovali, keby ste zistili, že vaša baba riešila (opitá) so svojou kamoškou? Len tak ma to zaujíma, lebo každý chalan reaguje inak - jeden odpovedal, že by sa pridal, ďaĺší to berie ako neveru, a pod.
no to ze by sa olizovala s inou babou by az tak nevadilo lenze ked si predstavis ze ked je opita a olizuje sa s inou babou tak asi by jej nerobilo problem aj s chalanou inym takze bud prestane pit alebo ked to prezene tak ma aj tak podvedie
sice nie som chalan ale podla mna aj zalezi,ze co sa berie pod pojmom "riesenie" mam vela kamaratov,co sa na take obycajne bozkavanie dievca s dievcatom radi pozru..ale zeby ony same na wckach alebo hocikde inde a z nicoho nic..to si ani nvm predstavit
vieš čo pohodička? šak sa majú radi a keď sa z nej vyvinie lesba, tak čo? nemalo by to zmysel aby som s ňou chodil ja, tak trošku by ma to sralo (ako keby bola lesba), ale život ide ďalej...
žartuješ???ja keby som bola chalanom.....tak by som jej dala zbohom,resp.by som dotyčnej povedala nech sa rozhodne alebo nech si utriedi v hlave či je bi, hetero alebo lezba a nech potom dá vedieť..
noo záležalo by, v akom stave by som bol ja, alee predpokladám že v triezvom, tak by som zostal v nemom úžase asi istý čas, ale tak nechal by som ich doriešiť a za tirezveho stavu by som si požiadal vysvetlenie že či to bolo len tak, alebo nabudúce to bude iný...
Len tolko,ze by to bolo pre mna horsie ako keby to urobila s inym chlapom. Riesenie kopacky okamzite,lebo nie len to,ze je neverna ale aj v hlave nieco preplo proti prirode!Neznasam bisexualitu a homo!
za prve, nikdy by som nechodil z clovekom co pije, a potom nevie co roby. a podruhe, u niekoho z kym chodim, by som to netoleroval, a bral ako neveru a podraz.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
take nieco nehrozi, a som rad
čo sa v noci dialo? :0
vieš čo pohodička? šak sa majú radi a keď sa z nej vyvinie lesba, tak čo? nemalo by to zmysel aby som s ňou chodil ja, tak trošku by ma to sralo (ako keby bola lesba), ale život ide ďalej...
Bývalá to spavila a vôbec som to nepovažoval za neveru, odfotil som si to.
aj fotku by som si ešte urobil
tak ti mi ani neodpovieš! Dobre, veď ja si ťa nájdem... Len čo sa vrátim z obchodu