rifle a tričko, alebo nejaká košeľa, ale zas nie nejaké moc slušňácke, skôr nejaké viac do športova abo čo...ale zas tričko nie také jak sa nosí na telesnú abo čo, že by už rovno podlahu s ním mohli umývať...
ide o to, aby mu to svedčalo a aby to nebolo vulgárne alebo dievčenské... alebo spraté a deravé... hoci hoperske oblečenie sa mi zatiaľ nepáčilo a podľa môjho názoru nesvedčalo žiadnemu chalanovi ale tak to oblečenie ako druh nie je až také podstatné, vravím, ide o to, aby mu to svedčalo... dobré nohavice alebo rifle, košeľa, svetrík, tričko, prečo nie aj sako? je to jedno. keď je milý a vyzerá dobre, tak sa mi proste páči
milujem keď má chlapec sako alebo čierny kabát a rifle a samozrejme nejaké hodiace sa tričko prípadne svetrík alebo varianta bez saka - čierna košeľa so zdvihnutým golierom ale samozrejme musí to danej osobe sedieť, nie každý v tom vyzerá dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
nemam pravdu @pernik ?
(ROFL)
@etelnair
a neriešte
a zakasanú košeľu!
ale ak to pokazí bielymi ponožkami, tak koniec. to je lúzer.
aby som furt nechodil furt v tom istom - rifle, tricko, mikina
mate na mysli taky typ kosele?
» blogs.guardian.co.uk/observermusic/b...
Kosela je O.K., zvysok zahodit
rifle
vybijany opasok
tricko nejakej metalovej skupiny
vybijany naramok
A nesmu mu chybat DLHE VLASY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jaký chruňovci
» www.chillistyle.com/obchod/panske-t...
Ten druhý síce vyzerá ako nejaký vlkolak, ale je pekne oblečený
A keby som mala odpovedať vážne, tak úplne stačia rifle, tričko, mikina, topánky, ponožky, slipy, bunda atď.
[/IMG]
Ugly Girls Pictures!
» www.grimmemennesker.dk/ugly-people-546...
Ale najvacsi frajeri by mali byt takyto: