Nehcem sa ta dotknúť ale si si na 100 percent istý že si určite čisto gay ?....hm no...neviem či sa to dá v takom veku úplne presne vedieť...no a viem že ma tu zrypeš za to že nemám kometnovať že je to od veci a že mám moc málo ročkov aby som o tom nečo vedela...no ale nevadi...
gay bi nemal mat deti si myslim. Je to dost dehonestujuce na rast dietata. Kedze odjakziva je rodic zena a muz. A myslim ze muz a muz alebo zena a zena by sa nemali starat o dieta. Je to moj nazor. Bo deti su citlive a nebudu rozumiet preco ma rodicov rovnakeho pohlavia. A ani rast v takomto prostredi nie je vobec zdravy na jeho psychicky vyvin. Niesom ziaden krestan ani nic podobne. Len si myslim, ze ani sobase nie su spravne.
...jedným časom siel jeden celkom dobrý serial neviem presne ako sa volal nieco z oblohou a tam boli dvaja tatkovia nehovorili si homosexuali ale starali sa asi o tri al. štyri deti a vyzeralo to celkom v pohode.
Pred nedávnom som tu mal jeden príspevok Umelý teplý a tam každý tvrdil že homosexualita je vrodená tak čoho sa všetci boja?
13 - takisto by sa napr. chalani nemali vyjadrovat v teme o dievcatach, ze?
Inak cisty suhlas s 6. prispevkom, kazde dieta potrebuje otca a mamu, takze keby malo dvoch otcov alebo dve mamy, urcite by to bolo pre jeho psychicky vyvin dost matuce...
nechcel som sa zapojit ale neda mi to. pre rast dietata na tom po psychologickej stranke nic dehonestujuce nie je zhodli sa na tom takmer vsetci psychiatry ze odjakziva su rodicmi muz a zena tiez nie je pravda historia nam ponuka vela pripadov kedy tomu tak vo viacerych civilizaciach uplne nebolo vlastne kto sa prvy zacal do toho obuvat bola katolicka cirkev (viac menej bolo tu aj par paonovnikov ktori homosexualov doslova nenavideli ale to boli len erove zalezitosti) na druhej strane ano to decko musi prejst zakladnou skolou a vieme ake vedia byt decka zle a zvlast co sa tyka tejto problematiky ale je dolezite si uvedomit kde je chyba chyba nie je v gayoch ale v ludoch ktori vychovavaju ludi vo svojom trapnom presvedceni v dospelosti s tym problem nie je jedine krizove obdobie kedy by to mohlo mat na cloveku vychovavanom gaymi ujmu je obdobie zakladnej a cas strednej skoly (nie cela) pretoze clovek si zacne budovat svoje vlastne neokopirovane nazory od autorit uz okolo 14 roka zivota a ako maturant by uz teoreticky mal mat vlastny pohlad na zivot a vlastne zasady a ako doba pokrocila dnes uz naozaj gayov odsudzuju len deti alebo mentalne slabsi jedinci ktorych zas nie je tak vela... jedneho dna sa zakon aby mohli gayovia adoptovat deti dostane na scenu avsak nebude to v dohladnej dobe musime spravit toho este vela aby sme predsudky vyhnali raz a navzdy ako som uz povedal problem nie je ze dvaja homosexualy maju decko problem je netorancia okolia ktora je na ustupe zial nie tak rychlo ako by si to mozno homosexualy priali
súhlas z týpkom, už sa mi to nechce znova a znova rozpisovať a k tomu názoru či si je chalan istý orientáciou, ty si si istá že si hetero? fakt? či sorry si na to primladá, človek si je už od 15teho veku života na isto istý či je gay bi alebo hetero, neviem prečo to toľko ľudí nedokáže pochopiť
fayn a k teme: nie teraz som na tom tak že by som tie deti nechcel, neviem ako budem rozmýšľať tak pred 40ciatkou
nie som gay smiley: ale aj tak..sak co sa do neho vsetci navazate?
podla mna by to bolo normalne,ved keby s nimi vyrastal uz od detstva,tak by to pochopil..a ze by to na neho zle psychicky vplyvalo ci co..to su kraviny podla mna..
hm...to je zaujímavá otázka...ja som vždy chcel rodinný život,,mať milujúcu manželku a krásne deťi,,a žiť v spoločnej harmónii..aj teraz mi z času na čas prídu pocity, túžby mať dieťa,,hlavne keď ich vidím ako sa hrajú,,smejú...ako sa túľia k Mame,,alebo ako sú naviazané na Otca,,je to také milé..a naplňujúce duchom,,že človek pre niekoho žije, tvorí Jeho budúcnosť,,a snaží sa mu,jej, všetko dať,a že má aj pre koho žiť,,a že neostane na starosť sám...je to vlastne také pokračovanie života,,Na to treba Muža a Ženu..ALE...nejde to...Lebo mať rád,,žiť z niekym...keď to tak necíti človek, sa nedá,,a jeto v podstate pre gayov neprirodzené,,mať ženu,,len kôľi deťom..Je to presne ako by som núťil dvoch heterákov zdieľať jedno lôžko a žiť spolu...No,,ale mať deťi dvaja muži..by mohlo byť v celku normálne...ale hlavný problém je osveta..a spoločnosť,,ktorá by to brala pozytývne...že dieťa bude mať domov,,a rodinu...no nato ešťe spoločnosť nieje dosť informovaná,pripravená...lebo už len spolunažívanie,,je u Nás ešťe v pľienkach,,a nieto aby bolo normálne mať dvaja muži dieťa...Ale...dúfajme...čas je liek na všetko.....
ano presne tak! gay by nemal mať deti, ved aj pre to dieťa by to bol len trest..mať otca za mamičku, neviem čo by z toho vyrástlo..Materstvo by si mal prenechať ženám
Typek to vystihol. Ja osobne deti milujem , ze vraj to s nimi aj viem, ale mam ich tak rad ze by som im nespravil to aby na nich ukazovali prstom. V tejto spolocnosti to jednoducho nejde ale zase ked vezmeme ze pred 50 rokmi sa za homosexualitu posielalo do koncentraku tak doba postupila hodne a hadam dalsia generacia bude mat to stastie aby mala vsetky prava ako kazdy normalny clovek.
PS: Radsej mat dve mamy alebo dvoch otcov ako nemat ani jedneho.
nie, ja deti mať nechcem....po prvé: deti nemám rád a po druhé: pre dieťa by to bolo veľmi nepríjemné hlavne v mladšom veku, kedy by sa mu v škole začali smiať že má dve matky alebo dvoch otcov....chudák dieťa
@5@hajzelodkosti - minule som na ČT pozeral nejaku relaciu a bolo tam o jednom lezbickom páre ktorý mal jedno dieťa a druhé čakali, a na záver povedala jedna sexuologička že deti nemôžu obkukať orientáciu od rodičov, alebo teda žiadny človek nemôže byť ovplyvnený iným človekom čo sa týka orienrácie, ak by tak bolo tak na svete nikdy nieje homosexualita
Kazdy si zije svoj zivot jak sa nato citi si ja myslim,a nikto by sa mu donho nemal miesat inac niaky peknyy chalan sa tu nenajde na pokec,ale bo na neskorsie stretko?
Ako mozete vediet aky to ma vplyv na dieta ked nikto z vas nepozna ani jedine dieta ktore vyrastalo v takej rodine?...A najlepsie ze dieta ma vyrastat v rodine kde je otec a mama...a deti v detskych domovoch?...alebo deti ktore nemaju jedneho rodica z roznych dovodov?...akoze sulam sa na vas ludia...doost dobre...
RADSEJ BY SOM VYRASTALA V MILUJUCEJ HOMOSEXUALNEJ RODINE AKO V DETSKOM DOMOVE AKO NECHCENE DIETA!!!...
ty a aj ty ostatný, kt. sa vyjadrujú ohladom toho, že rodinu tvorí len muž zo ženou uvádzam toto:
- uvedomte sa, čo píšete. Možno gay partnery (a tým myslím aj lezbičky) budú lepší rodičia ako vy heteráci- ked to funguje v Amerike, prečo by to nemohlo aj u nás!!!
ako netvrdím, že každý pár musí byť rodiť, ale prečo nie hm
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ja osobne na to teraz vonkoncom nemyslím...
krásne pokrytecké
Dokonca má u mne za jedna z predvídavosti...
a suhlas s 9.
Pred nedávnom som tu mal jeden príspevok Umelý teplý a tam každý tvrdil že homosexualita je vrodená tak čoho sa všetci boja?
je moja vec ci som gay a setko okolo toho....
a navyse heteraci v tejto diskusii nemaju co robit...
ked ste si nevsimli, je to Gay a bi fórum
Inak cisty suhlas s 6. prispevkom, kazde dieta potrebuje otca a mamu, takze keby malo dvoch otcov alebo dve mamy, urcite by to bolo pre jeho psychicky vyvin dost matuce...
fayn a k teme: nie teraz som na tom tak že by som tie deti nechcel, neviem ako budem rozmýšľať tak pred 40ciatkou
podla mna by to bolo normalne,ved keby s nimi vyrastal uz od detstva,tak by to pochopil..a ze by to na neho zle psychicky vplyvalo ci co..to su kraviny podla mna..
PS: Radsej mat dve mamy alebo dvoch otcov ako nemat ani jedneho.
RADSEJ BY SOM VYRASTALA V MILUJUCEJ HOMOSEXUALNEJ RODINE AKO V DETSKOM DOMOVE AKO NECHCENE DIETA!!!...
ako moja, ked ti už 13 ročné decko povie, že je BI- tak čo narážaš na jeho vek-
- ja som to vedel už v 14 a?? Nebodaj ma budeš pokladať za deba
pozor- podľa môjho tatka je to choroba, kt. sa musí ísť liečiť do PK- a musí sa vytlcť z hlavy
ty a aj ty ostatný, kt. sa vyjadrujú ohladom toho, že rodinu tvorí len muž zo ženou uvádzam toto:
- uvedomte sa, čo píšete. Možno gay partnery (a tým myslím aj lezbičky) budú lepší rodičia ako vy heteráci- ked to funguje v Amerike, prečo by to nemohlo aj u nás!!!
ako netvrdím, že každý pár musí byť rodiť, ale prečo nie hm