Ste tie typy ktorým v piatok vecer volaju viacerí ludia a vy sa neviete rozhodnut s kym ist von alebo sedite doma a nudite sa? Ako byt tym prvym typom?
ja som piatky večer doma stále a nenudím sa, niekedy dojde bffka, niekedy brat, niekedy proste niekto niekedy cestujem kade-tade, niekedy idem do herne, niekedy na nákupy
ale to že by ma milion ludi volalo vonku som nezažila a vlastne ani zažiť nechcem
Ja to mám tak ako kedy... Ale väčšinou musím ísť za spoločnosťou do iného mesta a asi nikdy to nie je tak, žeby som si mohol vyberať "s týmto áno a s tamtými nie".
Som prvy typ, ale vacsinou si stretnutia rozvrhnem do celeho tyzdna a vikendov, takze netrpim v piatky s dajakym rozhodovanim. A su samozrejme piatky kedy velmi rada ostanem i sama doma a su piatky, kedy idem von s tym, kto sa ozval prvy a zvysnym poviem, ze nech sa ked tak pripoja. Pre mna piatok nie je dajak vynimocnejsi.
@hoperpohroma ja ti chcem zavolat ale sa bojim ze ma posles do riti neviem preco
No a k teme ja som väcsinou to druhe a neviem dajak mi to nevadi (ked som tak ale fungovala absolutne kazdy tyzden tak to nebolo nic moc , nepotrebujem prehnanu socializaciu ale predsalen nejaku sem tam ano:
Niekedy sa idem opit, ale uz ma to nebavi, a na druhe rano sa len chytam za hlavu, niekedy som doma, a vecer skocim len niekde poblizku na cigaretu s niekym, ale nevydrzim byt cely vecer doma
v piatok večer prídem z roboty a idem spať lebo v sobotu ráno idem zas do roboty a keď mám voľno idem von sama cez deň nie večer .. oddýchnuť si od ľudí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ale to že by ma milion ludi volalo vonku som nezažila a vlastne ani zažiť nechcem
@vitocorleone to si ty?
huehue
No a k teme ja som väcsinou to druhe a neviem dajak mi to nevadi (ked som tak ale fungovala absolutne kazdy tyzden tak to nebolo nic moc , nepotrebujem prehnanu socializaciu ale predsalen nejaku sem tam ano:
a až nie si človek ktorý je volaný, buď človekom ktorý volá