nemam s tým žiaden problém a " manžela " by si zmotala možno na kadečo,ale aby si holil nohy to asi nie takže si zvykneš alebo si zvykneš-ak ti to vadí
sa mi paci, ako je tym slovom "manzel" namiesto "partner" aspon ako-tak zabezpecene, aby sa nezapajali pubertky (do 23 rokov), kedze take mlade zvacsa nie su vydate.
@tikalok neviem praveze, ty pes! vsak to bolo v zime, vtedy nema cuketu ani taky v blahobyte zijuci clovek, ako je Tuli Vojtek. Ale teraz mohlo byt vsetko ine!
@malina1 kdeze, ja zabijat nikoho nebudem ja sa len snazim ludom otvorit oci, ze proste kym nemaju viac ako 23 rokov, su to puberti a nemaju ziadnu cenu a ich nazor (ktory sa ani neda nazvat nazorom) uz vobec nie. Chcem len ludom otvorit oci, nikoho nemienim nijako trestat .)
@pubertslatinocelny@tikalok a este jedno, v tej diskusii v @20 si nalistujte koment @16 ...to si nepamatate ako vzniklo to piaty? ja len viem ze to znamenalo kokot xD
@etelnair@tikalok akoze obvykle sa snazim byt altruista a smiat sa dosyta na cudzich vtipoch, ale to "som piaty " s tym smajlom " " ma riadne rozosmialo teraz Uplne perfektny koment
nenávidím chlpy! ale len na seba, na chlapovi mi je to v podstate jedno, keďže aj tak žiadneho v posteli mať nikdy nebudem a kebyže aj mám, tak chlpy sna stehnách určite neriešim, to vôbec nie je podstatné
pre Boha, ako by som to asi mala vnímať? CHLPY SÚ PRIRODZENÉ, TO JE AKOBY SOM SA ŤA JA SPÝTALA, ČI TI PRI MILOVANÍ VADÍ NOS !... choroba toto už, kurva fix
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
Ale priateľa.
A je mi to jedno rada sa hrám s jeho chľpkami....
kto to kedy videl aby si muž holil nohy? :/
v poho, ved máš len 8 tým pádom ani ty by si sa sem nemal zapájat
» www.birdz.sk/diskusie/keby-b...
to sú všetko tvoje vtípky, ty by si si to mal pamätať
A ináč.. aké by mal mať stehná keď nie chlpaté?
Veď práve taká chlpatá hruď je mužná. Chlpaté nohy sú mužné. A áno, aj chlpaté ruky sú mužné (teraz som proti sebe .