ezo prepojené s konšpirovaním, chorobne prerastená viera, zľahčovanie ozajstných celosvetových problémov, disrešpekt k rôznorodosti... a celkovo ak niekto zastáva postoj, ktorý je nebezpečných alebo ubližujúci.
inak s ľuďmi nemám problém. nech si každý verí, v čo chce, nech má spôsob života, aký sa mu páči... pokiaľ svojimi potrebami a názormi neprekračuje slobodu, bezpečie a zdravie ostatných.
Neviem fungovať s idividualistom. Arogantne, namyslene pôsobiacimi ľudmi. Ľuďmi ktorí nevedia prejaviť empatiu a city. Ďalej extrovertami ktorí sa potrebujú všade pretŕčať a chváliť. Priveľmi ukecanými ľuďmi, ktorí hodinu dokážu rozprávať o pičovinách. A úplne najviac mám "rád" niekoho kto sa tvári že mi rozumie a pri najbližšej príležitosti robí presne to čo mi ubližuje.
nemôžem vystáť a proti srsti sú mi slizkí hadi, ľudia, ktorí dávajú najavo, že oni sú niečo viac, aj keď také isté ako všetci ostatní, falošní ľudia, preafektovaní ľudia, arogantní ľudia
Netolerancia rozdielnosti.
Fanatické presadzovanie niečoho.
Nesamostatnosť dospelých ľudí.
Keď si niekto strašne ide nejakú svoju špecifickú vec a jeho vnímanie okolitého sveta je len také... jednosmerné.
Moderná politická korektnosť.
Eko-fanatizmus.
Keď sa ľudia rozťahujú a zhromažďujú okolo seba zbytočné veci.
Vtieravosť.
Žobranie o pozornosť.
Rakeťáctvo.
Joj, toho je veľa, ale napr, strašne mi vadia ukecaní ľudia, ktorí vkuse rozprávajú o kadejakých debilinach, a nevedia byť ani len pol sekundy ticho... To je niečo tak hrozne otravné
nemôžem povedať, že neznášam nejakého človeka... nemám rada to, ako sa chovajú atď. ale keby to prestali robiť, tak si viem predstavit ich mat rada, takze pre mna sú to skôr činy čo nemám rada, než ľudí
ale všeobecne.. manipulatívnosť, egoizmus, ignorancia, podpora neprávosti, pokrytectvo, faloš, ubližovanie, šikanovanie, vyvyšovanie sa, ponižovanie iných, pochlubačnosť, vzťahovačnosť,zloprajnosť, nestabilnosť, bezohľadnosť, arogantnosť, krutosť,ohováranie, bezcharakternosť, odsudzovanie, panovačnosť, domýšľvosť, nepríjemnosť, také, keď sa človek hná cez mŕtvoly...
Našla som sa vo veľa bodoch tu... Ale skrátim to svoje: hlúposť. Jednoduché nenadelenie dostatočnej inteligencie. A je fosť veľa ľudí, ktorí sú mi nesympatickí, ako aj ja im. A žijeme...
@riddiculus@18 myslím, že si zvolila nie veľmi šťastné slová. rozumiem, čo si tým chcela povedať. ale to, že má niekto nižšiu inteligenciu, neznamená, že je horší.
sorry, ale som pedagóg, ktorý sa venuje práve deckám, ktoré majú postihnutia a znevýhodnenia. a takéto slová, ktoré majú v tebou použitom význame "jednoduchého nenadelenia dostatočnej inteligencie" definovať tých, čo pre svoje činy či názory nie sú vzorom inteligencie ľudstva, značne znevažujú ozaj úžasné osoby, ktoré jednoducho dostali do vienka obmedzené možnosti.
falosni, moc politicky korektni, moc seriozni, pseudofilozofi co sa zamyslaju aj nad tym, preco je hovno hnede, nudni, vnutorne nekonzistentni, Truhlici (akoze ako ta postava z Ferda), chronicki poucovaci, prilis basic ludia (ale ked je s nimi aspon sranda, taxa to da), konspiratori, prilis urazlivi, neznasajuci iny nazor, slubotechny, neschopni udrzat tajomstvo, ohovaraci/zradcovia, hrozne netrpezlivi, priuprimni, vecne obete...
Mam rad pokojnych, empatickych ludi, ktori maju prehlad o svete, zostavaju skromni a maju niekedy zmysel pre humor. No a nemam rad nekludnych sebcov, ktori riesia len seba, ktori odsudzuju ludi, ktorych ani nepoznaju, napr. pre ich zivotne postoje, pricom oni sami su castokrat ludsky horsi a vedu neusporiadane, chaoticke zivoty.
Tí, ktorí tu už máte prehľad aký vie byť Teal vo "svojich chvíľach", tak nemám rád práve takýchto ľudí, s takýmto správaním.
Rozmené na drobné - nemám rád ľudí:
- ktorí vedome ubližujú druhým ľuďom, okoliu, ubližujú zvieratám a devastujú prírodu
- ktorí sa snažia za každú cenu upútať na seba pozornosť, najmä svojim správaním
- ktorí šíria intrigy, rozpútavajú nepokoj a vášne
- falošných
- ktorí si nevedia zachovať svoju pravú "tvár" a hovorovo prezliekajú kabáty podľa toho, aká spoločnosť ich práve "strhne"
- vtieravých (mal som takého kamaráta, ktorý chcel chodiť do spoločnosti a na akcie tam kde ja pôjdem, za účelom, aby zbalil babu a nebolo to super ..som rád, že som sa ho striasol)
- netolerantných, bez štipky empatie
- vystatovačných (všade bol, všetko videl, všetko má)
- ktorí si nevážia ženy, nadávajú im a odporujú im
- ktorí si nevážia svoje partnerky a podvádzajú ich
Príliš extrovertní, urozprávaní a hluční ľudia, ktorí sa neustále na niečo vypytujú. Ľudia, ktorí meškajú, nechodia na čas a nedokážu dodržať plán, harmonogram a dohodu. A ľudia, ktorí sú vo všeobecnosti príliš pasívni aby čokoľvek urobili.
nemusím ľudí, ktorým chýba kritické myslenie, nedokážu rešpektovať odlišnosť, snažia sa za každú cenu "prechytračiť systém" a ľudí, ktorí nemajú žiadne záľuby. resp. ich jedinou záľubou je trávenie času s ďalšími ľuďmi, ale žiadny hobby, nič na vyplnenie voľného času. ľudia čo zúfalo vyhľadávajú spoločnosť iných, lebo nevedia byť ani 5 minút sami a zabaviť sa bez prítomnosti iných ...
@elemia@1 To je dobrý point. Ľudia, ktorí za najväčší problém považujú rúška a očkovanie, väčšinou úplne ignorujú napr. nebezpečenstvo globálneho otepľovania a podobne.
Ludi bez chrbtovej kosti, fasistov, rimokatolikov a podobnych ludi ktory si myslia ze maju vzdy pravdu a nechcu pocut iny nazor, "kamaratov" z detsva ktori maju vzdy nejaky problem a rodinu ktora vie vzdy lepsie ako zit moj zivot.
Neznasam osoby, ktore nedokazu pochopit, ze su ludia, ktori ziju inak a maju uplne ine hodnoty. Este viac ma seru ti, co by chceli vsetkych a vsetko pretvarat na svoj obraz. Uplne najviac ma vytacaju ti, co si myslia, ze koli ich strachu a citeckom sa musi cela spolocnost prisposobit a ze sa ich za posledny rok vyrojilo.
Nesympatický? Ľahšia otázka by bola, aký ľudia sú mi sympatický...
1. Večný klamár (milujem ten pocit, ked viem, že mi dakto klame, ale on nevie, že viem, že klame a klame s úsmevom ďalej a ja si v duchu hovorím "Ozaj ty kkt?")
2. Hlučný človek (Ako vážne ma zobúdzaš s tým, že mi reveš do ucha? Všetko čo hovoríš, musíš kričať? Musíš fakt stále hovoriť úplné chujoviny? A vieš, že som neni hluchá?)
3. Negativista (Nemám náladu vkuse počúvať aký máš skurvený život. Vyrev sa, postav sa a choď proste ďalej. Keď sa ti niečo nepáči, tak to zmeň. Je iné, keď sa niekto občas posťažuje jak je mu naprd. Ale hovoriť o tom, aký máš skurvený život 7 dní v týždni? Prosím, radšej guľku do hlavy!)
4. Človek, ktorý sa tvári ako niekto ppči, ale z očí mu tak strašne trieska "Pomôžte mi niekto!" (V takejto situácii sa radšej posťažuj, otvor sa, pochopíme sa. Nepretvaruj sa proste tak nasilu, že keď čakám, až sa otvoríš, budeš stále nasilu robiť machra. Neni to pekné...)
5. Povedala by som egoista, karierista, idioti, namyslenci, bla bla bla ale to všetko zapadá do týchto štyroch kategórii myslím
Preto hovorím, že je lahšie povedať, čo ma na človekovi priťahuje. Sú to tri jednoduché veci! RADOSŤ, LÁSKA, POKORA.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
inak s ľuďmi nemám problém. nech si každý verí, v čo chce, nech má spôsob života, aký sa mu páči... pokiaľ svojimi potrebami a názormi neprekračuje slobodu, bezpečie a zdravie ostatných.
nemám rada hanblivých ľudí
nasilu optimistických ľudí
ľudí ktorí zdržujú
a vadia mi flegmatici
- náladová hyperaktivita
- prílišné rozprávanie o samozrejmých alebo bežných veciach
- hlučnosť
- povýšenecké správanie a reči
- bájkari
- agresivita alebo emočná nestabilita
napr
Fanatické presadzovanie niečoho.
Nesamostatnosť dospelých ľudí.
Keď si niekto strašne ide nejakú svoju špecifickú vec a jeho vnímanie okolitého sveta je len také... jednosmerné.
Moderná politická korektnosť.
Eko-fanatizmus.
Keď sa ľudia rozťahujú a zhromažďujú okolo seba zbytočné veci.
Vtieravosť.
Žobranie o pozornosť.
Rakeťáctvo.
ale všeobecne.. manipulatívnosť, egoizmus, ignorancia, podpora neprávosti, pokrytectvo, faloš, ubližovanie, šikanovanie, vyvyšovanie sa, ponižovanie iných, pochlubačnosť, vzťahovačnosť,zloprajnosť, nestabilnosť, bezohľadnosť, arogantnosť, krutosť,ohováranie, bezcharakternosť, odsudzovanie, panovačnosť, domýšľvosť, nepríjemnosť, také, keď sa človek hná cez mŕtvoly...
sorry, ale som pedagóg, ktorý sa venuje práve deckám, ktoré majú postihnutia a znevýhodnenia. a takéto slová, ktoré majú v tebou použitom význame "jednoduchého nenadelenia dostatočnej inteligencie" definovať tých, čo pre svoje činy či názory nie sú vzorom inteligencie ľudstva, značne znevažujú ozaj úžasné osoby, ktoré jednoducho dostali do vienka obmedzené možnosti.
Tí, ktorí tu už máte prehľad aký vie byť Teal vo "svojich chvíľach", tak nemám rád práve takýchto ľudí, s takýmto správaním.
Rozmené na drobné - nemám rád ľudí:
- ktorí vedome ubližujú druhým ľuďom, okoliu, ubližujú zvieratám a devastujú prírodu
- ktorí sa snažia za každú cenu upútať na seba pozornosť, najmä svojim správaním
- ktorí šíria intrigy, rozpútavajú nepokoj a vášne
- falošných
- ktorí si nevedia zachovať svoju pravú "tvár" a hovorovo prezliekajú kabáty podľa toho, aká spoločnosť ich práve "strhne"
- vtieravých (mal som takého kamaráta, ktorý chcel chodiť do spoločnosti a na akcie tam kde ja pôjdem, za účelom, aby zbalil babu a nebolo to super ..som rád, že som sa ho striasol)
- netolerantných, bez štipky empatie
- vystatovačných (všade bol, všetko videl, všetko má)
- ktorí si nevážia ženy, nadávajú im a odporujú im
- ktorí si nevážia svoje partnerky a podvádzajú ich
Asi toľko čo ma tak napadlo..
...
1. Večný klamár (milujem ten pocit, ked viem, že mi dakto klame, ale on nevie, že viem, že klame a klame s úsmevom ďalej a ja si v duchu hovorím "Ozaj ty kkt?")
2. Hlučný človek (Ako vážne ma zobúdzaš s tým, že mi reveš do ucha? Všetko čo hovoríš, musíš kričať? Musíš fakt stále hovoriť úplné chujoviny? A vieš, že som neni hluchá?)
3. Negativista (Nemám náladu vkuse počúvať aký máš skurvený život. Vyrev sa, postav sa a choď proste ďalej. Keď sa ti niečo nepáči, tak to zmeň. Je iné, keď sa niekto občas posťažuje jak je mu naprd. Ale hovoriť o tom, aký máš skurvený život 7 dní v týždni? Prosím, radšej guľku do hlavy!)
4. Človek, ktorý sa tvári ako niekto ppči, ale z očí mu tak strašne trieska "Pomôžte mi niekto!" (V takejto situácii sa radšej posťažuj, otvor sa, pochopíme sa. Nepretvaruj sa proste tak nasilu, že keď čakám, až sa otvoríš, budeš stále nasilu robiť machra. Neni to pekné...)
5. Povedala by som egoista, karierista, idioti, namyslenci, bla bla bla ale to všetko zapadá do týchto štyroch kategórii myslím
Preto hovorím, že je lahšie povedať, čo ma na človekovi priťahuje. Sú to tri jednoduché veci! RADOSŤ, LÁSKA, POKORA.