Kedˇ sa otec dozvedel od môjho brata, že mám frajera, začal ma ignorovať. Nemôžem pochopit jeho správanie, veľmi ma mrzí, že sa otec takto správa. Nechcem sa sním baviť na túto tému, pretože sa bojim,že mi zakáže sa stretávať s frajerom. Mám 15 rokov a fr
Tak takto to bolo aj u mna. S mojim chalanom sme boli spolu uz pol roka a nasi to najek nechceli pochopit, ze sa mame fakt radi.
Ale potom sa to vsetko zmenilo, po tom co sme prisli z Chorvatska a uz chodil aj ku nam, proste podoha......... no a teraz to pomali upada.......... ja by som sa uz teraz nedala s takym starym. Teda ja som mala 15 a on pomaly 20.
Ale je to o nicom lebo on uz inak rozmysla ako ja ja sa chcem zabavat a on mi vsetko len zakazuje.... vsak uvidis ked budete tak dlho spolu ako my-rok aj pol.
nooooo, mozno aj ked on je starsi tak sa sprava ako mladik, alebo ked ona je mladsia, ze je vyspelejsia, co sa tyka toho otca, neviem ako poradit, ale ak ho mas moc rada, nenechaj sa odradit
ja ho lubim nadovsetko a som s nim stastna a nechcem ho stratit,premyslala som o tom,ze aj ja budem k nemu taka odmerana ze sa na neho ani nepozriem ale neviem ako dlho takto vydrzim...
OK OK, ved sme uz pochopili, ze ho nadovsetko lubis a ze si s nim stastna a ze ho nechces stratit a ze aj ty budes k otcovi odmerana, ze sa na neho ani nepozries a ze nevies ako dlho to vydrzis
hm. moj otec sa spraval podobne. tusim som to tu uz niekde opisovala.
ale vies cim to je? otec je veeelmi citlivy na svoju dceru. ma pocit, ze sa mu stracas, pretoze v tvojom zivote sa objavil iny muz, ako bol doteraz on. znie to divoko, ale on ho mozno povazuje za svojho RIVALA.
aj ked sa Ti to zda zvlastne, mozno to tak bude aj nadalej, ze bude odmerany, urazeny, zakaze Ti vychadzky alebo aspon skrati vecierku.
ale po chvili, ked sa cez to prenesie a bude vidiet, ze to s nim myslis vazne a nie je to len flirt a hlavne, ked ho spozna a zisti ze nie je ani drogovy diler/ sexualny maniak/ mnohonasobny vrah,/ fetak/ suknickar.. ale skratka, normlany chalan, sa k nemu zacen spravat normalne. URCITE ano.
a potom spolu skoncia niekde pri vine a ty budes musiet odist, lebo nebudes vedeit, cim mas prispiet do rozhovoru
len to chce, ako asi vsetky veci na svete, cas a trpezlivost..
Hmm...ja mam toto doma tiez,ale s mamou...oco to berie v pohode,ale ona...ja neviem,nedoakze zniest,ze dakoho mam...ale tak ja sa s nim nerozidem kvoli nej....snad ho raz prijme,ked pochopi,ze ho mam naozaj rada....
Otec ty chce dobre a bojí sa o teba. Aj ty, keď budeš v jeho rokoch a budeš mať 15.ročnú dceru ktorá sa zaľúbi do 23. ročného chlapca. Čo v tedy urobiš ty? A ako zareaguješ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ale potom sa to vsetko zmenilo, po tom co sme prisli z Chorvatska a uz chodil aj ku nam, proste podoha......... no a teraz to pomali upada.......... ja by som sa uz teraz nedala s takym starym. Teda ja som mala 15 a on pomaly 20.
Ale je to o nicom lebo on uz inak rozmysla ako ja ja sa chcem zabavat a on mi vsetko len zakazuje.... vsak uvidis ked budete tak dlho spolu ako my-rok aj pol.
ale vies cim to je? otec je veeelmi citlivy na svoju dceru. ma pocit, ze sa mu stracas, pretoze v tvojom zivote sa objavil iny muz, ako bol doteraz on. znie to divoko, ale on ho mozno povazuje za svojho RIVALA.
aj ked sa Ti to zda zvlastne, mozno to tak bude aj nadalej, ze bude odmerany, urazeny, zakaze Ti vychadzky alebo aspon skrati vecierku.
ale po chvili, ked sa cez to prenesie a bude vidiet, ze to s nim myslis vazne a nie je to len flirt a hlavne, ked ho spozna a zisti ze nie je ani drogovy diler/ sexualny maniak/ mnohonasobny vrah,/ fetak/ suknickar.. ale skratka, normlany chalan, sa k nemu zacen spravat normalne. URCITE ano.
a potom spolu skoncia niekde pri vine a ty budes musiet odist, lebo nebudes vedeit, cim mas prispiet do rozhovoru
len to chce, ako asi vsetky veci na svete, cas a trpezlivost..
Porozprávaj sa s otcom a on ty povie čo ho trápi.