Ak máš problémy z ovládačmi na zvukovú kartu, určite kontaktuj podporu HP, samozrejme ak si ich neziskal, zo žiadnej webovej lokality. A ak dobre viem, tak ovládače bývaju na pribalených cd-diskoch ktoré dostaneš k tvojmu notebooku, ak ti tam este predajca(po pripade vyrobca) este nenaistaloval driveri z cd, vykonaj tak hned pri prvom spusteny tvojho notebooku, aby sa to aplikovalo na cely systemovy priebeh. Jednym z problémov však može byť aj to že používaš Vistu.
Prosim Vas...........neved by mi niekto pomoct???? uz 2 dni zhanam ovladac na zvukovu kartu C-Media CMI7838/C3DX Audio Device ......... CD k doske a zvukovke mi akosi nejde a na nete neviem nic najs.........Prosiiiiiiiiiiiiiiiiim pomozte mi kde najdem ovladac, lebo uz fakt neviem co mam robit a surne ho potrebujem........Dakujem
Keby niekto nieco vedel tak mi prsim napiste na e-mail Peta088@azet.sk lebo na tejto stranke som prvykrat a akosi sa tu neviem orientovat.... porebujem ovlac na zvukovu kartu C-Media CMI7838/C3DX Audio Device .........dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
skus toto