I think I can speak english quite good, but I don´t dare to say that it´s fluently. And sometimes I´ve got problems with understanding spoken english, but since I began wasthing films in english (and without subtitles, because then I am concentrating on reading not listening) it has improved a bit
uz 2krat som bola prva v okresnom kole, prvy raz som do krajskeho nesla a druhy raz som bola 4. z 8.. tak ja neviem nakolko je to dobre, kedze na nasu anglictinu nemaju este take vysoke naroky..
v mne blízkych tematických okruhoch (plus tých všeobecných samozrejme) s plynulosťou nie je problém... ale dotiahnite ma do takej kuchyne či záhradky a som v prdeli
vôbec neviem po anglicky ..Pár časov, trocha slovnej zásoby a tak, ale že by som neviem ako spíkovala tak sa nedá povedať .. ale nemčinu viem celkom fajn...
Kombinácia posledných troch. Písmom dovolím si povedať vysoko nadpriemerne (v porovnaní s rovesníkmi, isteže), rozumiem okrem výrazných amerických nárečí čomukoľvek, ale odmietam slovo povedať.
TEORETICKY by som mala hovoriť plynule... problém je len, že sa hanbím. Ale už sa toho pomaly ale iste zbavujem, pretože si uvedomujem, že sa na názory iných vlastne môžem vysrať a že vlastne nemám byť paranoidná, lebo každému je u páke, aký mám prízvuk a nesledujú to ako ja
(Aj toto by sa dalo považovať za plynulú angličtinu, keďže veľa americky hovoriacich individuií niečo podobné bežne praktizuje, ale osobne si myslím, že píšem, rozumiem, aj hovorím celkom dobre, hlavne za tých posledných päť bilingválnych rokov sa na mňa niečo nalepilo. No stále mám občas problém s britskou angličtinou.)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
To malo byť len "iné" :/
Jou, anglický gympel, keď máte anglinu každý deň, dačo sa nalepí... plus ang. predmety...
@mielikki quite WELL a hnusná štylistika
alebo uzitocna vec je aj: » www.urbandictionary.com/...
ale inak mi to ide dosť rýchlo, to čo viem som sa ani neučila, asi mám na toto nadanie
ale dosť často sa mi to aj pletie.
(Aj toto by sa dalo považovať za plynulú angličtinu, keďže veľa americky hovoriacich individuií niečo podobné bežne praktizuje, ale osobne si myslím, že píšem, rozumiem, aj hovorím celkom dobre, hlavne za tých posledných päť bilingválnych rokov sa na mňa niečo nalepilo. No stále mám občas problém s britskou angličtinou.)
ale inak študujem anglinu na výške, takže na cestu na wécko sa už spýtať viem