Určite túto kapelu zo San Diega poznáťe hrá totiž "Pop-rock-rap-numetal"Poznáťe aj ich výborené pesničky ktoré sa zarili do pamäťi milionov posluchačov a dokonca aj tým ktorý kapelu nepoznajú.Sä to hity napr.(ALIVE-SATELLITE-YOUTH OF THE NATION-BOOM-CHANG
P.O.D som mal rád, album Sattelite bol perfektný. Áno je to pravda,svojou hudbou oslavujú Boha málokto by tomu veril,ale ke´d si pozrieš lepšie ich texty tak pochopíš
Ja ich zboznujem, aj pre ich uzasne texty, aj celkovo ich pesnicky...su proste genialne,...nemam k tomu co dodat...mne sa najviac pacila kedysi Youth of the nation...ale teraz uz ani neviem,...mozno Execute the sounds....ano, to je pecka
Mno ja som ich tiez jeden cas dost zral, ale uz ma to preslo, su dost tvrdi a momentalne sa mi paci viac symfonicky metal ako ten "nu-" Ale o tych krestanskych textoch je to pravda, ked si pozries napr. Satellite alebo aj ine, uz nepamatam presne, tak to tam vidis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
birdz.sk-forum - diskusné fórum: Dobrá hudba
Noo, a k tej kapele-vživote som o nej nepočul.
p.s.:navyse, nie je ti cudne ze numetalova kapela ma pesnicku o mladezi naroda??