Vôbec nie... Tieto popiny počúvajú ľudia, ktorí nevedia čo je dobré a po dvoch troch vypočutiach sa im v ušiach obohrajú a potom ich nahradia ďalšími takými a takto dookola. To nie sú žiadne hity, ale nehodnotný tuctový komerčný mainstream.
Ale taká stará tvorba od speváčky Lady Gaga bola dosť dobrá. Občas mám náladu na dobrý popik, ale dnes už taký ťažko nájdem. Napr. takú starú Lady Gagu, Rihannu, Cascadu atď som mal celkom rád. Tie boli talentované. Ale zrejme sa už pokazili a išli s novým prúdom
@darksider96 Jeden rok som mala spolubyvajucu, ktorá si stale pustala rádio a presne taketo veci tam hrali dookola, išla som z toho zošalieť jediné rádio, ktoré si občas pustim je Anténa rock
To je taka hudba no, stale o tom istom, to sa da pocuvat iba ak sa clovek nudi, je to take bezduche, povrchne a casto mimoriadne otravne, hlavne ten Lewis Capaldi, to uz ked pocujem, hotovo, to je neskutocne otravna pesnicka.
@rebarboe To ma mrzí, nechcela som vobec, aby toto forum tak vyznelo Len ma zaujímalo, či ma niekto tiež podobný pohľad na takúto tvorbu a tak celkovo, ked sa to odstupnuje. Ja napríklad počúvam vsetko mozne cez jazz, folk, arabsku hudbu, africku (tú posledné mesiace takmer stale), irsku, keltsku, ovplyvnenu tradicnou slovanskou a aj omnoho okrajovejsie zanre... Je mi uplne jasne, ze sa to vymyka vseobecnemu vkusu a niekto by isiel zošalieť prave pri tom
@rebarboe Vsak sa pyta na to ci sa mi taka hudba paci a ja len pisem to ako to vidim. Kopu ludi tu hodnoti vzhlad inych ludi a pod. a vtedy sa neozves a nenapises nieco ako v @11 s tym, ze je to subjektivne OMG, vsak o nic nejde
@tomas Keby bol nejaký dlhy zoznam posledných aktivnych for (ako kedysi), cize by mohli byt aktívne aj velmi dlhu dobu, tak by som isto dala odkaz, takto som v tom nevidela az taky zmysel
A dúfam, že nebudem mať v práci kolegu, čo by ustavične chcel počúvať len Europu 2, Funrádio atď., lebo inak by som mu buď v dobrom dohovoril alebo by som si bol nútený nosiť sluchátka, lebo to by som si radšej odpílil uši.
@kerrang Ja ked som este 5 rokov dozadu pracovala vo VŠZP, tak kolegyne mali zapnute rádio stale, ale len rádio Jemne a celom sa mi to k môjmu prekvapeniu pacilo a dobre sa pri tom pracovalo. Celkom prijemna a melodicka hudba
Niečo na tento štýl
A este jedno, kde boli take rozne stare hity typu Lennon, Beatles a tak.
No tie mainstreamove radia by som asi tiez nevydržala Dúfam, ze takú spolubyvajucu uz mat nebudem. ...S Katkou, s ktorou som byvala skoro 3 roky, som sa zoznámila tak, ze mala v splocnej kuchyni na intraku pusteného Gorana Bregovica/Bobana Markoviča a zistili sme, ze sme boli obe na jeho koncerte o par dni sa ku mne nasťahovala.
No Anténa rock je super, odtiaľ som si skoro všetky skupiny poukladala na Spotify
@azizi Tak Jemné sa ešte dali dávnejšie, teraz už hrajú dosť súčasnej hudby, ale strpím nejako. Strpel by som skôr ako Europu 2, tam mi to celé nejako nevyhovuje, hlavne moderátormi. Jemné počúvajú prevažne ženy, predsalen sú väčšie romantičky. Na mňa, ako chlapa by bolo počúvať toto denne dosť sladké, večer po celodennom počúvaní by som si musel proste niečo to rýchlejšie, drsnejšie na YT pustiť, lebo bol by som tým už presladlý..
Ja teraz ani nemám čo také počúvať z rádii, hoci Anténa rock by bola super, keby nemala tak strašne obmedzený playlist a nehrala by dookola to isté. Zvyknem ju počúvať keď idem sám v aute, lebo nikomu z rodiny sa tá hudba až tak moc nepáči, no mne sa pri nej celkom dobre šoféruje. Viac mi vyhovovala, a kedysi som počúval viac Rockovú republiku (škoda, že skončila) a predtým rádio Viva, avšak ani tá už nie je, a Vlna hrá tiež to večne isté, opakujúce sa. Rádio FM sa dá, niekedy počúvam aj rádio Slovensko, niekedy aj kvôli správam, keď nestihnem správy pozrieť.
Ale súhlasím, tie kapely a speváci legendárni sa stále dajú.
@kerrang Vies čo, ked uz spomíname tie radia... Ja som kedysi občas objavila uplne skvelu, velmi kvalitnú a extrémne neobvyklu hudbu na rádiu Devin škoda, ze uz nikdy nedohladam, čo to bolo zac. Ale mali tam niekedy bloky, či koncerty roznych velmi zaujímavých umelcov.
Hm to jemne som počúvala len par mesiacov, ked som este pracovala v tej zdravotnej a teda uz to bolo dost dávno, tak takú nostalgiu uplne na to leto chytam ked si niečo pustim, napr. aj pri tejto
Ale niektoré sa mi vyslovene pacili az tak, ze som si ich aj ulozila na Spotify, lenže aktualne nemam počítač, tak sa k tomu nedostanem... :/
Hej no, na Antene je naozaj ten playlist obmedzený, ale občas je to fajn. Pustam si ho tiez v aute alebo vonku na mobile (mam Windows phone, takže inak sa mi tam hudba velmi ani počúvať nedá). Alebo uplne top je rockovy playlist, čo mi generuje Spotify! A ten mam vlastne primarne zostaveny z tých kapiel na Antene, no vždy tam nájdem niečo nove
@kerrang A hej no, my sme boli 4 zeny tie 3 kolegyne vo veku 45-60 rokov. Tiež si neviem predstaviť, ze by si to pustali štyria muži ale fakt niektoré boli pekne a teraz ma štve, ze si ich aktualne nemôžem dohladat a zaspominat
Tristvrte nepoznam aspon podla nazvu ako vzdy v Karolovych anketach tak radsej nebudem hlasovat aj ked si myslim ze to nebude zrovna moja salka kavy ale nieco dobre sa tam urcite najde
tak ja som si tiež kedysi išla tento drsný štýl "všetci počúvajú sračkovú hudbu, len ja počúvam tú najlepšiu", lebo som počúvala rock, punk, metal, atď ale asi som z toho časom, našťastie, vyrástla a tak neviem, či za to môže to, že počúvame v robote rádio, ale skôr moje povolanie, ale teraz sa na hudbu už dívam úplne inak
a neviem teda jednoznačne odpovedať na tvoju otázku, lebo niektoré skladby z tohto štýlu mi prídu úplne geniálne a niektoré hrozne zlé
@darksider96 Tieto popiny počúvajú ľudia, ktorí nevedia čo je dobré a po dvoch troch vypočutiach sa im v ušiach obohrajú a potom ich nahradia ďalšími takými a takto dookola....+ v @35 urážaš mňa
@fukaj Neviem ako ty, ale ja som triezvy a jasne vidim, ze tu ziadne urazanie z mojej strany nepadlo. A co sem pleties @35 ? Ten koment som napisal az potom co si ty napisal komentar v @32 Navyse ani neviem co ty vlastne pocuvas, tak kde ta v @35 urazam na zaklade hudobnych preferencii? Hmm, na dnes mi stacilo birdzovania. Opustam debatu
@azizi tak to áno, červené červené vínečko patrí k letu, a to nielen tým songom, ale aj vínečkom ako takým, dobre vychladeným. Dobrý song, 80-ky sú všeobecne asi moje najobľúbenejšie, ale vypočujem si každú dekádu, aj tá z milénia sa dá a inak všetky roky, aj 50-te. No škoda, ten spotify výber by som si aj pozrel. Čo ti niečo odišlo na počítači?
Mama mala v Nokii raz Windows phone, aj som s ním chvíľu robil, ale nesedel mi ten operačný systém a zatiaľ čo som robil s mobilmi, čo sa mi dostali do rúk, som s lepším operačným systémom ako Android nevidel. Zbytočne zložitý sa mi zdal ten Windows phone. Tak to sú tie azda najznámejšie kapely, ja aj menej známe spoznávam a stále nové spoznávam, aj hudbu čo som roky nepočul, no počul niekde. Však cez playlist sa vždy dá aj roky dozadu. Nepočúvam však iba jeden štýl, to by sa mi asi ohralo, občas mám rád tiež také pohodovky, niekedy zas úplne romantické, niekedy až Sepulturu, záleží aj akú mám náladu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Z tych songov max jedneho interpreta (aj to nie ten song).
@azizi asi by v tychto typoch ankiet mal byt v prvom komente link na povodne forum, ze co sa mysli
ale na druhu stranu by som si to dobrovolne nepúšťala
Pre všetkých: Ide o túto anketu
» www.birdz.sk/forum/2020-velk...
Niečo na tento štýl
A este jedno, kde boli take rozne stare hity typu Lennon, Beatles a tak.
No tie mainstreamove radia by som asi tiez nevydržala Dúfam, ze takú spolubyvajucu uz mat nebudem. ...S Katkou, s ktorou som byvala skoro 3 roky, som sa zoznámila tak, ze mala v splocnej kuchyni na intraku pusteného Gorana Bregovica/Bobana Markoviča a zistili sme, ze sme boli obe na jeho koncerte o par dni sa ku mne nasťahovala.
No Anténa rock je super, odtiaľ som si skoro všetky skupiny poukladala na Spotify
Napr. Ayub Ogada
Ja teraz ani nemám čo také počúvať z rádii, hoci Anténa rock by bola super, keby nemala tak strašne obmedzený playlist a nehrala by dookola to isté. Zvyknem ju počúvať keď idem sám v aute, lebo nikomu z rodiny sa tá hudba až tak moc nepáči, no mne sa pri nej celkom dobre šoféruje. Viac mi vyhovovala, a kedysi som počúval viac Rockovú republiku (škoda, že skončila) a predtým rádio Viva, avšak ani tá už nie je, a Vlna hrá tiež to večne isté, opakujúce sa. Rádio FM sa dá, niekedy počúvam aj rádio Slovensko, niekedy aj kvôli správam, keď nestihnem správy pozrieť.
Ale súhlasím, tie kapely a speváci legendárni sa stále dajú.
Hm to jemne som počúvala len par mesiacov, ked som este pracovala v tej zdravotnej a teda uz to bolo dost dávno, tak takú nostalgiu uplne na to leto chytam ked si niečo pustim, napr. aj pri tejto
Ale niektoré sa mi vyslovene pacili az tak, ze som si ich aj ulozila na Spotify, lenže aktualne nemam počítač, tak sa k tomu nedostanem... :/
Hej no, na Antene je naozaj ten playlist obmedzený, ale občas je to fajn. Pustam si ho tiez v aute alebo vonku na mobile (mam Windows phone, takže inak sa mi tam hudba velmi ani počúvať nedá). Alebo uplne top je rockovy playlist, čo mi generuje Spotify! A ten mam vlastne primarne zostaveny z tých kapiel na Antene, no vždy tam nájdem niečo nove
a neviem teda jednoznačne odpovedať na tvoju otázku, lebo niektoré skladby z tohto štýlu mi prídu úplne geniálne a niektoré hrozne zlé
Mama mala v Nokii raz Windows phone, aj som s ním chvíľu robil, ale nesedel mi ten operačný systém a zatiaľ čo som robil s mobilmi, čo sa mi dostali do rúk, som s lepším operačným systémom ako Android nevidel. Zbytočne zložitý sa mi zdal ten Windows phone. Tak to sú tie azda najznámejšie kapely, ja aj menej známe spoznávam a stále nové spoznávam, aj hudbu čo som roky nepočul, no počul niekde. Však cez playlist sa vždy dá aj roky dozadu. Nepočúvam však iba jeden štýl, to by sa mi asi ohralo, občas mám rád tiež také pohodovky, niekedy zas úplne romantické, niekedy až Sepulturu, záleží aj akú mám náladu.