@semhamforas však ale tamto sa ani chlapom nedá nazvať!!! keby mám niečo podobné doma, tak by som sa asi aj ja cítila pri ňom príliš zženštilo a prestala by som si holiť nohy a používať kozmetiku, aby sme mali aspoň nejaký náznak mužnosti to už fakt nejaký chlpatý spotený drevorubač vo flanelke je lepšia voľba ako toto!
no ani nie.ale to bude asi tým že mne sa páčia dlhovlasý chalani.ale keby nema taky arogantny pohlad taky blby strih a prefarbene vlasy mozno by vyzeral lepsie.
Nie je výslovne nesympatický, ale má blbý strih vlasov /a predpokladám, že sú prefarbené, vzhľadom na tmavohnedý odtieň obočia... či nie?/ a veľa Photoshopu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
Preco som si myslela, ze toto je Zajkova praca?
tvoj kamoš?
..kvak..
co je farmar marian ?
vy mate stupnicu ako kokoti
vyzerá ako z ústavu pre mentálne retardovaných
ale ver tomu že by sa našla "žena" ako etelnair , a taký človek by zahlasoval za tú možnosť
-tam ho treba dať do maštale kydať hnoj !!! a ne vystavovať sa jak dáka ženská bez plaviek... tse tse tse
@70
@17
preboha toto je karikatúra muža? fuj.....