pochopím ešte dať si vytetovať niečo, čo má pre mňa istú hodnotu alebo význam, nejaký výrok alebo niečo čo má pre mňa symboliku.. niečo čo viem, že sa s tým budem stotožnovať a bude to mať pre mňa význam aj po 5, 10 aj 50 rokoch
...tetovania typu "niečo mi vytetujte, lebo všetci majú tetovanie tak chcem mať tiež" alebo "chcem hviezdičky na zápästie lebo som to tak videla v bravíčku" prípadne random citát z wiki latin quotes ..toto nemusím... ale každého osobná vec
ja osobne tiež zvažujem už dlhšie, ale nechcem sa unáhľovať ešte
suhlasim s @klaudiqaaa ale aj to co hovori @uggla ma nieco do seba mne je to v podstate jedno, dokym to fakt niekto neprezenie a uz clovek ani nevie, ci bola na zaciatku cernoska alebo aziatka
@husky akože aj ja keď vidím niektoré tetovania, tak sa mi chce zvracať, ale mne je jedno ako na mňa kto pozerá, pre mňa niečo znamenajú, znázorňujú, ostatných je do toho holý kokot
Neznasam tie male tetovania typu motylik, hviezdicka, a podobne picoviny, vyzera to ako zo zuvacky a nema to ziadnu vypovednu/umelecku hodnotu. Je to len z rozmaru, hura už mam 18 .
Skôr sa mi to nepáči. Vnímam to ako niečo neprirodzené, čo by na tej koži nemalo byť. Ale zas aby to nevyznelo, že mám niečo proti, to nie. Jednoducho každý máme iný vkus.
len niektorym to pristane, takym co maju vkus (ako ja . ostatni sa potetuju, aby mali tetovanie, lebo ho miluju a robia zo seba nie platno na obraz ale toaletny...vzdy sa mi paci, ked toho maju menej, najlepsie tak jedno cca.
Páči sa mi to, ale nezohráva to nijakú podstatnú rolu v tom či je pre mňa človek atraktívny. Proste keď sa mi do tváre nepáči, tak môže mať tetovaní aj 300 a bude mi to jedno.
Páči sa mi to, ale nedala by som si ho, pretože viem, že časom by sa mi to páčiť prestalo. Úplne mi stačí pierc, ktorý si môžem vybrať kedykoľvek chcem.
tetovanie ma mat svoj vyznam ja mam na predlakti napis "equestrian", pretoze tak isto ako to tetovanie tak aj laska ku konom je (aspon pre mna) dozivotna.
Je logické že niekomu kto k tetovaniam nemá žiadny vzťah sa potetovane ženy nebudú páčiť, a naopak je pravdepodobne,.ze niekomu kto ma vzťah k tetovaniam, a sám nejaké ma, sa potetovane ženy páčiť budú. Načo to riešiť stále dokola?! Čo z toho máte?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
to akoby niekto prirovnával, že kedysi mali autá jedine tí bohatí a teraz keď má auto každý, tak už nemá cenu
...tetovania typu "niečo mi vytetujte, lebo všetci majú tetovanie tak chcem mať tiež" alebo "chcem hviezdičky na zápästie lebo som to tak videla v bravíčku" prípadne random citát z wiki latin quotes ..toto nemusím... ale každého osobná vec
ja osobne tiež zvažujem už dlhšie, ale nechcem sa unáhľovať ešte
Navyše si o tom nič extra nemyslím
Kvôli významu.
A už som pozer -.-
Iba na niektorých
takže nie, nepáči.
@klaudiqaaa
A pokiaľ si dá niekto tetovanie bez významu, tak on sám nemá význam. Však to je proti logike!