Viem, že táto otázka sa vám bude zdať úplne zbytočná, ale budem veľmi rád, ak mi poviete svoj vlastný názor a podľa možností čo najobšírnejší.Moja otázka znie: Páči sa vám Bianca Balti, ak áno, tak čo konrétne a naopak ak nie, tak čo. (možete aj o iných)
@pankac15 Neviem, či može niekto vyzerať nesympaticky. To je skôr záležitosť vystupovania podľa mňa. Mne sa tá umelosť na nej páči, a tom som výlučne proti tomu.
@keber Ta áno má čo ponúknuť ale mne sa moc nepáči(ja som dievča tak mne sa páčia muži ) ale mne sa hlavné nepáčia tie pery,to ako je zmaľovaná (a preto mi je nesympatická) ale mne sa zase páčia muži ktorý sa možno nepáčia väčšine dievčat Tak čo každý ma vlastný štýl
Nepáči sa mi, je to presne ten typ ženy čo by mala byť podľa médií a filmov ideál krásy. Moc chudá, výrazné tvárové črty, keďže vyzerá ako vyzerá tak taká aj bude. Rozumej vysoká mienka o sebe.
Ja mám radšej nevýrazné, skromné dievčatá ktoré sa vedia pekne usmiať
@jarmulkazidan To je nad slnko jasné. No neužiť si tú krasu by bolo veľmi neuvážené. Musdl by som sa nej nabažiť, až potom by som prešiel k zlatému klincu.
No každý ma svoje typy, a môj typ toto nie je. Hoc mrzká nie je, ale ani ten typ krásnej ženy, aký sa práve mne najviac páči.
Chudá do tváre a tým pádom hranaté črty. A potom tie ústa veľmi nesedia k zvyšku tváre, hoci veľké pery nie vždy znamenajú mrzkosť. A nie vždy hranatá tvár je mrzká. Proste to ako vyzerá do tváre na mňa nepôsobí príťažlivo.
Tuná vyzerá napríklad pekne:
@savvym Ja mám rád také hranatejšie, nie prehnane hranaté (Keira Knightley, Olivia, Wilde sú už moc). Ale fo je asi aj tým, že mim slabosť na výsoké, štíhle a trošku kostnatejšie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Ale tu je úplne krásna
» media.gettyimages.com/photos/bianca-b...
Ja mám radšej nevýrazné, skromné dievčatá ktoré sa vedia pekne usmiať
Chudá do tváre a tým pádom hranaté črty. A potom tie ústa veľmi nesedia k zvyšku tváre, hoci veľké pery nie vždy znamenajú mrzkosť. A nie vždy hranatá tvár je mrzká. Proste to ako vyzerá do tváre na mňa nepôsobí príťažlivo.
Tuná vyzerá napríklad pekne:
Úsmev vždy pridá na kráse: