je to fajn ale bude sa mi to páčiť ešte viac, keď to bude celé spustené a najviac by sa mi páčilo, keby som to mohla využiť pre starú webku, ale na to to nie je...
zase sa ide robit nieco nove, ked ani to stare nefunguje poriadne. naozaj nechapem. same tlacitka, otrasne pastelove farby, a kopec dalsich vecii , ktore bi sa mali najprv spravit, a nie pridavat nove nezmyselne funkcie.
este pochopim zamedzenie komentovaniu fotiek,blogou a podobne. ale utajovat fotky v albume?! to len opakovanie po pokeci. cim dalej to ide z timto webom dole vodou. stale horsiii a horsiii a horsiii web.
fakt nexapem potom zmysel tohot webu. na zoznamovanie ludiii, ktorii maju utajene webky a veci nanich bude prakticky nemozne a aj zbitocne. ved pri "uzastnej rychlosti" TS -jeda TS za minutu, to bude stat totalne zanic. a tak isto ked budem chciet z niekim sa zoznamit co bude mat utajene weci, tak logicki si nezacnem z takim pisat, aj ked v skutocnosti bi sme boly kamosmi. ako nechapem.....ale vydim ze to tu ide dole vodou. kedze tu z adminami sa neda normalne komunikovat ( po asi 3 TS z otaskou/navrhom na zlepsenie webu prestanu odpisovat) ale tak isto ako som skoncil z pokecom, tak isto prestanem chodit tu. nema to totis ani zmysel, ani uroven.
ps. kedze toto zrejme mala bit diskusia o novych funkciach a "zlepseniach" tohto webu, vyjadril som sa kriticky k chystanim "zlepseniam" a " funkciam" tohto webu. dufam ze sa moja kritika nikoho nedotkla,ked ano ospravedlnujem sa. ale nove "veci" ktore sa tu chystaju zaviest sa mi absolutne nepacia, a povazujem ich za zbitocne, obmedzujuce a nezmyselne.
Nevšimol som si tej možnosti utajiť fotoalbum, ale súhlas s @Nikeboy. Načo si sem niekto dá fotky, keď ich nezverejní? To si sem akože bude dávať nejaké erotické? Šak na to má pokec. Plus birdzu vždy bolo, že sa snažil na pokec nepodobať (vďaka tomu sa tu zoskupila akási opozícia pokecu), nemal funkcie anonymity a prehnaného súkromia. Bolo to tu o komunikácii, konfrontácii a spoznávaní. Bye bye staré dobré časy... asi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Len tam neni napísané,že na tom MENU obrázku,kedy je to že čo vidíš na prvý krát,čo je tá časť na ktorú sa ti to zmení ked tam dáš myšku a tak...
ps. kedze toto zrejme mala bit diskusia o novych funkciach a "zlepseniach" tohto webu, vyjadril som sa kriticky k chystanim "zlepseniam" a " funkciam" tohto webu. dufam ze sa moja kritika nikoho nedotkla,ked ano ospravedlnujem sa. ale nove "veci" ktore sa tu chystaju zaviest sa mi absolutne nepacia, a povazujem ich za zbitocne, obmedzujuce a nezmyselne.