@kittyboo su to pokrytci. nevravim, ze mam nejaky ideal, proste sa pozrem a vidim. clovek ma vyzerat zdravo na svoju vysku. nepaci sa mi ani vychudnuta a ani vyzrata. a verim, ze keby mali realne na vyber, tak tu stokilovu poslu dopice (samozrejme s tvrdenim, ze do tvare to nie je ich typ )
prosto, ked dievca bavi sportovat, tak ma vymakanu postavu, ked nezere jak nezavreta, tak aj male sexi brusko je fajne jasne ze s metabolizmom nic moc nespravis, ale mozes sa snazit. ked nad sebou niekto zlomi palicu z lenivosti alebo maspicizmu, nevazi si sam seba. a neverim an tym reciam tlstych/extremne chudych dievcat, ze su so svojim telom spokojne. nik so zdravym usudkom by nebol.
Sam som chudy staram sa o svoje telo chodim behat a cvicit kazdy den sportujem a preto to iste ocakavam aj od zien ktore sa mi pacia. Nemam rad extremy napr anorexiu - to sa mi priam hnusi. Ale 60 kg na 175 cm povazujem za normalnu zensku postavu.
Fotomodelky majú fajn postavy, victoria secret modelky majú úplne úžasné aj missky. Ale to čo sa predvádza napr. niektoré na fashion tv tak to sa mi už nepáči. A to sa mi vo všeobecnosti páčia mierne anorektické postavy, len si myslím, že je to už príliš. :/
Mne to je jedno ja chcem len pravú lásku čo ma bude ľúbiť ale úprimne! a vtedy môže vyzerať ako chce lebo ani ja nie som najdokonalejší :/ a keď kukám na mnohé modelky tak vyzerajú ako chrty len majú velké zadky a prsia a inak rebra všade to nemusím aj tak si myslím že väčšina z nich je moc hlúpa keď sa na niečo také dali ....
nie je modelka ako modelka ....také tie 30 kilové vešiaky na šaty nie, ale niektoré majú veľmi pekné postavy (ale to platí aj o bežných ženách, nie iba o modelkách )
a dokonca aj niektoré xxl modelky majú veľmi pekné postavy, lebo sú síce pri sebe, ale majú to správne rozložené.
Zena ma vyzerat ako zena tzn. ma mat rit aj kozy a nie ze je vysoka a chuda ako lata...zakomplexovane zlatokopky aka modelky aka "nadherne" zeny su pre zakomplexovanych kokotkov...ak je nejaka vysoka a chuda od prirody prosim, ale ak sa niektora snazi drzat nejaky trend tzn. snazi sa byt chuda od diet cvicenia atd. tak potom je to blbe...tym pozdravujem vsetky modelky birdzu ktore si ndes nedali sladke a na obed zjedli salat aby si nepokazili svoju vysnivanu postavu...
zenam ano, chlapom nie, obzvlast tie na fashion TV su hnus :ble:
mne sa pacia aj chuducke aj buclatucke, vsetko strasne zavisi od konkrétnych prikladov
Niekedy sa mi pacili, lenze dnes mi pridu sice sexy, ale bez iskry. A inak minule som pozeral nejaku modnu prehliadku, vraj nejakych modeliek pri sebe, a skoro som dostal zachvat smiechu, pretoze to boli uplne normalne zeny, realne, a nie tlste. Fakt ma modny priemysel nerealne poziadavky na dokonalu modelku.
sama mám štíhlu postavu... nie úplne anorektickú, aj keď viacerí mi už povedali, že modelkovskú : :ehm: osobne sa mi ale oveľa viac páči ženskejšia postava, pribrať aspoň také 3 kg a som spoko :-S 8)
lajkuju to len tlste, škaredé ženské. A možno chalani ktorí majú nejaký pronlém s orientáciou alebo ich žiadna nechce a na takú babu v živote mať nebudú peace.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
prečo sa toto stále rieši? prečo?
prosto, ked dievca bavi sportovat, tak ma vymakanu postavu, ked nezere jak nezavreta, tak aj male sexi brusko je fajne jasne ze s metabolizmom nic moc nespravis, ale mozes sa snazit. ked nad sebou niekto zlomi palicu z lenivosti alebo maspicizmu, nevazi si sam seba. a neverim an tym reciam tlstych/extremne chudych dievcat, ze su so svojim telom spokojne. nik so zdravym usudkom by nebol.
a mne vseobecne sa ich postavy vobec nepacia, su malo vysportovane, jedine co sa mi paci je ich vyska, ale na tu si ja sama tiez nemozem moc stazovat
a dokonca aj niektoré xxl modelky majú veľmi pekné postavy, lebo sú síce pri sebe, ale majú to správne rozložené.
Myslíš tým či sa mi páčia postavy typu 90-60-90? To áno, sú súmerné, a teda sú pekné. To, neznamená, že bažím po takých...
Pekna postava je taka ktora vyzera zdravo podla mna
mne sa pacia aj chuducke aj buclatucke, vsetko strasne zavisi od konkrétnych prikladov