nemyslím si, že všetci chalani sú hlúpi, nevyzrelí...len nevedia čo chcú...a hoci som dievča, koľko dievčat v našom veku je sprostých...?
Niektorí muži aj v zrelšiom veku nevedia, čo je správne...často nerozmýšľajú, konajú pudovo...
Možno z tvojej stany to je ,láska, no z jeho strany menší úlet, ký mu nepodľahneš..a neviem či by to stálo za to ...ako by si sa cítila?!Doma ho bude čakať žena, dieťa, ktoré ho potrebuje....a Ty budeš ležať v posteli s ,Pánom vyzrelým, prepáč !no toto ma zaráža, myslím si, že v každom vzťahu by mal mať aspoň jeden rozum!tak bud´ to ty, ked´ on nie...
ked som bola mladsia (18-20) nebrala som to este tak vazne, tak sa mi pacili chalani tak od 25-28, ale teraz ked to uz beriem tak vaznejsie, tak by som chcela nejakeho tak stareho ako ja. len pri tom mojom stastiii ...
prečo si myslíš že chalani do 20 su nadržaní debilkovia? hm.. neni to tak trochu predsudok.. nechapem..neni to tak skor v povahe ako vo veku..? trošku to vie nasrat..pretože som sa stretol že kamaratky nechodili s chalanmi čo nemali viac jak dvadsat.. a ked sa vyspala s 19 ročným tak sa to snažila utajit..akože trošku stupidne hm? mrte 28 ročných je tak isto nadržaných a nemyslia na ine jak na sex tak isto jak 17 ročný.. tak ale je to tvoj nazor ja len že podla mna trošku divny..
Napisala si, ze mladi chalani su len nadrzani a pritom ty si sa s tym "starsim" tiez hned bavila o sexe..:- tak potom o com?? si myslis, ze by ta chcel na vztah?? nehcem byt hnusna, ale ZOBUD SA!
A k tym mladym chalanom.. niektori 18 rocni maju viac rozumu ako 30 rocny-SKUSENOST! Neda sa to zovseobecnovat..
vieš pohlavné žľazy dozrievajú v približne rovnakom veku( v 15-18 ? ale psychika? to je už horšie...ako sama vidíš s tým ,pánom vyzrelým,ktorý sa baví o sexe s dievčatkom a doma má ženu , ktorej sľúbil vernosť pred Bohom...fúúúha!chudák ujo..
a do pixi má dieťa....tak ako fakt nefiem čo riešite!!!
Ďakujem všetkým za rady, ale najviac Šibalke. Aj keď ma stále neuveriteľne priťahuje a očividne aj ja jeho, budem sa snažiť si ho nevšímať.
Stretla som skvelého chalana, má 21 a je fakt coool. Takže musím priznať, že Šibalka mala fakt vo všetkom pravdu. Takže teraz moje myšlienky lietajú po niekom inom, len dúfam, že aj jeho po mne.
A ešte klobúk dolu Typkovi, fakt si ma dobre pobavil. Cavte
mňa tiež priťahujú starší tak kolo 30-ky ale mnepohrdnem ani takými 50ročnými... a to mám 14 rokov ľudia, ale keď ich vidím, tak mám takú chuť jebať, že to až nie je možné.
...fakt diwne je cele tot ja napriklad nexapem jak sa moze 20-rocnemu typkowi lubit 13-rocna babena/takyxto pripadow je furt wiac aj w mojom okoli/...nic w zlom,aaale co na nej moze widiet?wzdy som si myslela,ze boyom ide kusok o to zbalit co najwacsiu jebacku,ne...nehoworim,ze thake baby su neni pekne ked uz thak ja mam 15 a s 30-rocnym by som nexodila nielen preto,ze je to trhle,aaale proste thak nebudem robit hanbu,ne?...inak nasraaat na to...PEACE+LOVE 4EVER
JA mám 17 a páči sa mi 25 ročný...podla mňa je to OK vek. Ale že ten tvoj má 30 a má syna a je ženatý......to nie je dobré. Ani nepokračuj, lebo to zle dopadne
anetka,keď TY dozrieš, potom sem kludne napíš a netrep tu zuvšeobecňované HOWADINY a VOLOVINY na kt. je milió rôznych odpovedí a neurážaj tu určitú skupinu ludí OK,beď taká dobrá.
Alebo druhé riešenie, keĎ budeš mať takúto otázkz na fóre a budeš tu šíriť určité veci, daj si pozor aby sa ti vädšina nezasmiala (veď napokon s tvojho vyspelého jedinca vyšiel vyrastený puverťák . . . )
Tak sa ser nato bo mu len dojebes manzelstvo a tej malej zivot!!! A ked uz tak vsetkym babam ide hlavne o vek! Keby mate mladsieho partnera tak by ste boli zosmiesnovane? Alebo ako?
Rozbi¨jes mu manzelstvo, znenavidi ho manzelka aj dieta, alebo sa s tebou vyspi, len ta vyuzije a vybodne sa na teba... z oboch stranok sa niekto sklame, tak to radsej nechaj tak a vycuvaj co najskor.
No podla mna to je stále tak že nás pritahuju starší,aj mna npr,pritahuje 26ročny a veeeeeeeeelmi!!Ale v tvojom pripade no enviem,ked ma dceru,ale tak asi už nema o svoju ženu neakí zaujem nie???Napr . moja kamoška má 16 a spala zo ženatym mužom a doteraz sním spáva a dokonca ten muž ma aj dve deti,asi tak!! a jeho žena je jej pokrvna teta,tkaže spava s ujom,ale nepokrvny,takže enviem čo máš robíť!cmaq
Jednoducho povedané.. daj mu pokoj a chod na mladších aspon o kúsok.........
a to že 20 ročný su nadržanýa nevediea čo je to láska je podla mna hlposť....
to skôr ten tvoj +-30 ročný nevie čo je to láska, ked teba takto šalí, a asi ani manželke neni poriadne verný ked jej to robí za chrbtom a šalí maličké dievky asi to nema všetko v poriadku .....
a náhodou mala som chalana starého ako ja 17 rokov a vedel čo ej to láska.......
a teraz mam 21 ročného a tiež vie čo je to láska a dokáže to aj prejaviť... proste zle si holka vybeáš a potom urážaš a dávaš všetkých na jendu kopu
Ved kludne ak ti to svedomie dovoli, rozbi rodinu. Jeho 2,5 rocna dcerka ti bude urcite vdacna, ked jej budes .... otecka.
Rozmyslas vobec? Ked mu nevadi, ze ma rodinu a suverene ta zvadza tak je to riadny ..... To s vekom nema nic spolocne. Toto je o tom, ze si chce len zat..... hmm ved vies co...
Anetka: on je idiot, a ty si nadrzana krava, rozbijacka manzelstva, ktora hladi len na seba, bo keby si mala apson ake take svedomie, tak by si nanho ani nesahla!...sa uvedom! ma dceru!!!!!!!!...ako by sa tebe lubilo, keby ti otca prebrala daka kurva?!...a okrem toho, on sa hcce len zajebavat a nevydrzi vam to ani dva dni...
akoze ludia vy ste fakt jebnuty..tak mne ste nadavali len preto ze som sa spytala ze ako zbalit chalana co uz ma babu a ona tu jebe s muzom co ma DIETA a manzelku a skoro ziadne negativne nazory..no tak to je fakt pekne..takze chalan sa nesmie preberat pokial spolu chodia 1 mesiac..ale pokial uz je ZENATY A MA DIETA co su spolu minimalne taky rok tak to uz problem neni????? sa spamatajte..ja byt jeho zenou tak pridem za tebou a rozbijem ti hubu....akoze nic osobne.....ale ma dieta
Lenuska: zakladtelka dislusie(Anetka) nenapisala, ze s nim jebe, len ze sa jej paci a nevie co s tym...to po prve...po druhe: vacsina ludi(aj ja) sme jej napisali, slusne aj neslusne, ze je hlupa a jebnuta a zbytocne len rozvrati manzelstvo, tak nechapem, co sa tu rozplyvas
Neviem,je to len moj taky pocit,abo vacsina ludi, co zalozi nejaku diskusiu, tak caka len take nazory, ktore su mu po voli, ktore sa mu pacia a na tie osttane sa len pekne nasere...takze, ludia, ak neviete zniest ine nazory, ktore nie su podla vasich rpedstav, napiste...naco si robit vrasky
(35) cheekee- nemas taky pocit, ono to tak je...ked nepocuju nazor, ktory zdielaju aj oni sami...nahnevaju sa, zacnu picovat...nedokazu prijat kritiku..akoze nechapem..tak o com to potom je?
Seina: je to o nevyzretosti daneho jedinca.. Ja mam kritiku velmi rad, hlavne preto ze ju neberem vazne a vzdy si aj tak spravim to co ja uznam za vhodne..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Niektorí muži aj v zrelšiom veku nevedia, čo je správne...často nerozmýšľajú, konajú pudovo...
Možno z tvojej stany to je ,láska, no z jeho strany menší úlet, ký mu nepodľahneš..a neviem či by to stálo za to ...ako by si sa cítila?!Doma ho bude čakať žena, dieťa, ktoré ho potrebuje....a Ty budeš ležať v posteli s ,Pánom vyzrelým, prepáč !no toto ma zaráža, myslím si, že v každom vzťahu by mal mať aspoň jeden rozum!tak bud´ to ty, ked´ on nie...
Sorko ale takéto veci ma iritujú!
A k tym mladym chalanom.. niektori 18 rocni maju viac rozumu ako 30 rocny-SKUSENOST! Neda sa to zovseobecnovat..
vieš pohlavné žľazy dozrievajú v približne rovnakom veku( v 15-18 ? ale psychika? to je už horšie...ako sama vidíš s tým ,pánom vyzrelým,ktorý sa baví o sexe s dievčatkom a doma má ženu , ktorej sľúbil vernosť pred Bohom...fúúúha!chudák ujo..
a do pixi má dieťa....tak ako fakt nefiem čo riešite!!!
Stretla som skvelého chalana, má 21 a je fakt coool. Takže musím priznať, že Šibalka mala fakt vo všetkom pravdu. Takže teraz moje myšlienky lietajú po niekom inom, len dúfam, že aj jeho po mne.
A ešte klobúk dolu Typkovi, fakt si ma dobre pobavil. Cavte
a tebe Anetka držím paľce!
Stale nanho myslim,ale pomozem si? Dufam, ze ma to prejde... Vsak by to nemalo perspektivu.
Alebo druhé riešenie, keĎ budeš mať takúto otázkz na fóre a budeš tu šíriť určité veci, daj si pozor aby sa ti vädšina nezasmiala (veď napokon s tvojho vyspelého jedinca vyšiel vyrastený puverťák . . . )
a to že 20 ročný su nadržanýa nevediea čo je to láska je podla mna hlposť....
to skôr ten tvoj +-30 ročný nevie čo je to láska, ked teba takto šalí, a asi ani manželke neni poriadne verný ked jej to robí za chrbtom a šalí maličké dievky asi to nema všetko v poriadku .....
a náhodou mala som chalana starého ako ja 17 rokov a vedel čo ej to láska.......
a teraz mam 21 ročného a tiež vie čo je to láska a dokáže to aj prejaviť... proste zle si holka vybeáš a potom urážaš a dávaš všetkých na jendu kopu
Rozmyslas vobec? Ked mu nevadi, ze ma rodinu a suverene ta zvadza tak je to riadny ..... To s vekom nema nic spolocne. Toto je o tom, ze si chce len zat..... hmm ved vies co...