Palmy su top, potom mam este nesmierne rada vysoke topole, tie su moja srdcovka, no a ihličnaté su naprosto uzasne svojou vonou, atmosferou a všetkým vysoké topole > ihličnaté > ostatné listnaté
Viac ma to ťahá k ihličnatým, lebo mi evokujú zimu a tajomnosť, čo milujem. Ale na druhej strane, keď si predstavím, ako krásne nám kvitnú čerešne... Neviem sa rozhodnúť. Takže podľa nálady asi.
@purpledrug666@5 zaujímavé, ja ich práve preto nemusím, lebo sú chladné a evokujú vo mne zimu Ale nie som stromový rasista, napríklad z ihličnatých mám rada borovice, takže nie som zaujatá proti všetkým ihličnanom. Napríklad cédery sa mi tiež páčia, to sú tiež ihličnany. U nás zriedkavo vidieť, iba ak niekto pestuje na záhrade.
Listnate, lebo kvitnu a milujem rozkvitnute stromy. A potom tie oslepujuco sviezozelene listy teste potom, ako sa rozvinu ? ale vona ihlicnateho lesa je zas ina vec ?
@tasara@17 Ale aj tie ihličnany ma prekvapili, ja by som inak urcite hlasovala za ne. Ta uchvatna vôňa zivice, atmosféra, hory... Milujem ihličnaté lesy.
@tomas55555@18 ja mám, dve. Na južnom Slovensku neni o moc chladnejšie ako v Chorvátsku. Na zimu zostrihám listy, lebo by ich zničil mráz na jar výjdu nové. V pohode prežije, prezimuje, zvládne. Ľudia sa tomu bránia lebo to neni jedlička s vianočnými guľami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Palmy > vysoké topole > ihličnaté > ostatné listnaté az ďaleko za nimi na poslednom mieste
Rastlina je pre mna jedlo, nie kamarat