mám axe click, vonia pekne, dostal som ju, ale keby som si kupoval sám, tak si ju asi nekúpim, tá značka na mňa akosi nepôsobí dobrým dojmom, aj reklamy majú trapnučké ...
ono to tak smrdi...zajtra zasa budem muceni :- fuj, vacsina triedy sa musi jednym a tym istym smradlavym sprejom sprejovat po telesnej...ako ja ich nechapem...sak nech sa nespotia ako ja a je to vyriesene!
budu aj dalsie party, videla som aj v zámkock v CCX, to ma najviac zaujima, je to velmi dobrá diskotéka. kto a aké má skusenosti s AXE party? Dj flower inác je fakt dobrá
To si pis, ze tam budu dobry chalani!!!! Ved hudbu hra krsavica dj.Flower, a ona je velmi sikovka!!!! A keby si tam nenasla nahodou princa tvojich snov, tak sa ozvi, ja tam urcitem budem!!!!!
V Trnave??? To je mi daleko...V Kosiciach nebude náhodou? kamarátka mi vravela, ze bola na Axe party v Bratislave a bola paráda, takze rada by som isla aj ja!
Tak mozno, ze som sa stretol s tvojou kamarátkou, lebo aj ja som sa zabával na Axe-party v BA! A súhlasim s tvojou kamoskou, party bola skvelá. Mozno ze ze odskocim aj do Trnavy... Simonka, nebud smutny, party bude usopriadaná aj v KE,(ked som dobre videl v kalendáry)
O Axe party vsetko najdete na stranke: axe.sk....a su tam aj insie veci, napr test ci si neo-saphiens alebo zijes v dobe kamennej mne sa to paci, je to haluz
Hoci som kocka, ale musela som ten test urobit! Moj chalan mi vravel, ze nech to urobím zo srandy A vysiel mi, ze aj ja som skutocny muz ...mozno len este neviem o tom ale aj tie tipy sú tam velmi skvelé
cau adbal,o presnych informáciach (miesto, cas) sa mozes dozvediet tiez na webovej stránke axe. V Banskej Bystrici to bude 13. júna, v klube Ministry of fun. mira
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
92 komentov
Momentálne mám AXE 3 - čo sú dve vône ktoré musím skombinovať aby z toho vznikla tretia vôňa
(asi je to len reklamný ťah ale vonia to dobre)
to je orgazmusss xD xD xD
Bude tento tyzden, 4. apríla... Ja budem tam naisto!
9.5. Trenčín, Steps
16.5. Nové Zámky, CCX
22.5. Žilina, Miami
23.5. Sabinov, Imperio Club
30.5. Spišská Nová Ves, ZIO
13.6. Banská Bystrica, Ministry Of Fun
Hoci som kocka, ale musela som ten test urobit! Moj chalan mi vravel, ze nech to urobím zo srandy A vysiel mi, ze aj ja som skutocny muz ...mozno len este neviem o tom ale aj tie tipy sú tam velmi skvelé
Dj Flower hra doru hudbu bol som v budapesti raz na party ked hrala ona, a teraz som ju videl na axe.sk.
A co ti vysiel v teste?
Mozno potom vyskusam vonu instict.
je to dobre ze mi vysiel mertro sapiens?
--Robit "to". .
Inac nevadi co ti vyjde. Ajtak je to len vtip. A triky na balenie kociek tir si raz vyskusam
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
» www.axe.sk/#/test/...
Je to sranda
dostanete chut!
ale mne napríklad vôbec nepripomínala čokoládu tá vôňa