To je akurát tak na slučku, keby mi tam padol. Ale napríklad včera mi zrovna na záchode padol, našťastie nie do záchodu. Neznášam školské záchody (ach)
Mobil mi často vypadne z vrecka vďakabohu len K hajzlu
Mne spadla do záchodu len karta na autobus Bez váhania som ju vytiahla.
A na druhý deň mi nešlo pípnuť tak vodič zobral tú kartu a hneď som si spomenula ako som ju ešte pred pár hodinami vyťahovala z hajzlu, normálne som už len zadržiavala rehot !
inac keby mi spadol tak si zoberem maminu gumenu rukavycu vytiahnem ho oplachnem dam susit a budem sa modlit aby sa zapol..inac mi rodicia uz novy nekupia
Ak sú po ruke gumené rukavice vytiahnem ho potom skáčem polhodiny a vrieskam ani neviem prečo to robím väčšinou je to spontánne Keď nieje nič po ruke počkám kým príde mama alebo požiadam niekoho iného .
vytiahnem uz sa mi to stalo..a este ktomu na skolskych wc (nastastie bolo uz po 7 hodine a boli umyte ale aj tak) isla som splachnut padol mobil a dokonca som ho skoro aj splachla potom som ho jak sprosta aj umyla ....den nefungoval ale po tom co som ho vyfenovala a bol na radiatory tak uz hej..a teraz normalne v pohode ide
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Mne spadla do záchodu len karta na autobus Bez váhania som ju vytiahla.
A na druhý deň mi nešlo pípnuť tak vodič zobral tú kartu a hneď som si spomenula ako som ju ešte pred pár hodinami vyťahovala z hajzlu, normálne som už len zadržiavala rehot !