ahoojte...........................NEPOZNATE NIEKTO PALA SALATA?JE Z BUDMEROVIC A MA 15..HRAJE V ZBORE..DAKUUJEMMM JE EMO TUSIM ESTE...PIStEE proosima doobre by boolo ax by stee wedeli jehoo nick an ekeci
ekec to je daka novy svet mladych? kde chodia pisat? vyskusam co to spravi.
jasne tu kazdy pozna dakeho pala salata. hlavne ked je obdobie kedy sa ten slat zbiera. minule som videl pala zbierajuceho salat ktovie mozno to bol aj on
moje zlate ... nauc sa pisat lebo ten Palo co mu nevies nick "an ekeci" co udajne hra v zbore musi byt teda riadny inteligent (a este k tomu je aj emo) ta nebude chciet, ked po tebe nebude vediet citat zamilovane spravy ... skus ist do posty pre teba tam aspon pisat netreba ... snad vies rozpravat normalnejsie nez pisat
no koli takemu menu by som sa aj ja mozno stal emo ale sak jasneee moja mila, hned si vycucnem jeho nick...sak ja mam cely zelovoc palkov, emakov...urcite tam bude aj salat...
ste riadne trapny!!po prve palo neni ziadne emo nechapem co tu vsetci traposite a za to ze chodi na trubku neznamena ze je newiem co!!ste proste uplne trapny
PALO SALAT je moj mladsi brat, je z budmeric hra a je trubka atd, a ty diveca neviem co riesis, jedine ze by si hrala na klavir, to by si si unho splhla.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
jasne tu kazdy pozna dakeho pala salata. hlavne ked je obdobie kedy sa ten slat zbiera. minule som videl pala zbierajuceho salat ktovie mozno to bol aj on