no narodky mojej mamy viem tak orientačne môjho otca viem aj brata+kamarátov meniny ani nie ale viem že som prestupila na druhu školu 7.októbra 11.októbra som ho spoznala (jedááá zabite ma ) 4.februára mi povedal že sa mu páčim ja som ale no čo som mimo, prepáčte O
Noo našťastie na narodeniny je tu facebook,mamine viem a ostatné mi vždy oznámi dopredu.Čo sa týka výročí,tak v mojom vzťahu ich viem, a zvyšné ma moc netrápia
Historické dátumy, štátne sviatky a odveci medzinárodné dni (samozrejme matiek aňy omylom) áno; narodeniny, ak sa zrovna nezhodujú s nejakou bitkou, nie
Viem dátumy narodenín ľudí, na ktorých mi záleží aj tých, s ktorými sa denne stretávam. Výročia si pamätám presne, ta isto ako aj odchody autobusov a vlakov v SNV a Mikuláši (len tie, ktoré potrebujem ku šťastiu samozrejme), pamätám su čísla domov, bytov, názvy ulíc, telefónn čísla..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov