Je podľa vás niečo zvláštne na to, keď mám 18 a som ešte panna? Pýtam sa preto,že veľa ľudí na to dosť zvláštne reaguje...Buď ma vysmiali, povedali, že som divná atď. ( teda okrem dobrých kamarátov ). Stretli ste sa s podobnými reakciami?
keby máš 45 a si panna, tak je to trošku no na vysmiatie. ale nie preboha v 18-tich.. netráp sa tými, čo ťa vysmiali, sú úbohí...radšej čakať na niekoho s kým sa to oplatí, ako prísť o to hneď a potom si búchať hlavu o stenu...
@aduliik8 niesi divna... alebo minimalne nie je preco sa ti smiat.. a ty si do teraz vobec nemala chut na sex? lebo 18 to je uz dost.. akoze nie ze dost akoze paneboze chod sa s niekym vyspat, skor to myslim tak ze je to neobvykle..
@Lettheflamebegin no nie že by nikdy chuť nebola...Aj príležitosti boli...Ja mám len dáko zakódované v hlave, že kým nebudem toho chalana ľúbiť a vedieť, že aj on ľúbi mňa, tak to nespravím...Nechcem byť pre niekoho len nejaká z mnohých...ďalšia do zoznamu...
@aduliik8 ale urcite sa akoze stresovat nemusis.. ak vravis teda ze chut uz niekedy bola a predpokladam ze aspon sama sa obcas hras tak ani nad nejakym sexuologom nemusis rozmyslat len si pockaj na toho princa teda no
Nie je na tom nič zvláštne, je to úplne normálne.. radšej si na to počkať ako sa vyspať s každým.. buď rada že si taká aká si.. viac si ťa bude potom dotyčný vážiť.. a na blbé reči nedávaj..
Zatože väčšina šúka od 14, 15 nemusíš aj ty, za celý život sa nasexuješ až-až
Len nechápem tomu veľa ľudí, načo to hovoríš niekomu, kto sa ti za to nebodaj vysmeje? Veď to je tvoja osobná vec, jednoducho by som ho poslala s prepáčením do p..., nech sa stará o seba.
Sex je v konečnom dôsledku len čosi nízke a živočíšne. Preto podľa mňa nezáleží, či si panna alebo nie, len v našom kultúrnom prostredí sa to berie ako čosi významné.
Neverím na sex z lásky. Verím v prchavú lásku zo sexuálnej príťažlivosti.
Pravdepodobne aj tak zistíš, že ten, komu nakoniec odovzdáš svoj pseudopoklad, bol s tebou nekompatibilný, prípadne, v konečnom dôsledku, kretén, zbabelec, sviniar. Takže to máš jedno.
@Nemysliacitvor V podstate máš pravdu...Len toľko, že ja panenstvo nepovažujem za dar. To je podľa mňa moc prehnené. Ale ako si sám napísal "Pravdepodobne". Nie vždy všetko musí skončiť zle
Klobúk dole pred tebou,nechaj si to najcennejšie čo máš pre toho kto si to podľa zaslúži a vyser sa na tých okolo. Však to že si panna na tebe nevidno.
váž si to a hlavne sa teš na to, keď to príde..zaľúbiš sa,zaľúbi sa aj on a potom nebude chápať nikto ...a podľa mňa máš super postoj...možno tí, čo sa tomu smejú, buď závidia,že ťa to všetko ešte len čaká,keď oni to majú už sa sebou alebo majú nejaký iný komplex...to je už ale ich vec tak tebe to môže byť úplne jedno
a ved ked clovek ma na nieco cut, tak to nemusi robit...to mi pripomina zviera, take spravanie......
a k teme, nie,. nie je to zvastne...ale zase pre dnesnu generaciu je dost normalnych veci zvlastnymi a zase naopak, to co by malo byt cudne, to beru za normalne....ale to neznamena, ze tak to ma byt...
jj ti co ta vysmiali boli hlupaci aj podla mna no a este je stale lepsie byt panna v 18 ke ako byt tehotna v nejakom skorom veku takze ej to podla mna uplne normalne
ako sorry ale kazdemu moze byt jedno ci si abo ni a mala si sa spytat tych ludi co ta vysmiali zr ci su este oni a pokial to vadi tebeee tak je to tvoja vec
@Aduliik8 no ak ich urovne su zoradene pod seba tak moja bude niekde na lavo pravdepodobne a na ludskom nestasti sa ani ja nesmejem ale na hluposti sa mi svedomie dovoli smiat
ach jo... no a co ze 18 a panna je to kazdeho osobna vec... ak si nestretla nikoho s kym by si to chcela a myslela si ze to bude stat za to tak preco by to malo byt zle ze si panna?
to ze kazda 4. sa kurvi ked ma 13-14 neznamena ze mat 18 a byt panna je hamba... a navyse ktory kamarat riesi toto tak ze si divna ked si sa s niekym nevyspala? toto je lepsia otazka....
@Aduliik8 - nie je na tom nič divné, nemusíš sa vôbec ponáhlať, máš ešte kopu času.. Pokojne sa riaď ďalej svojim vedomím i svedomím, v pokoji doštuduj a bude to super. Neboj ten pravý sa nájde určite..
Nie je to niť smiešne, je to len Tvoj správny postup, ktorý je nie na smiech, ale na obdiv..
Mna by zaujimalo ako vobec k tymto rozhovorom dochadza.... mimo dobrych kamaratov ako si sama napisala ako moze niekto vobec vediet ci si este panna alebo nie ?
To je bezne ze pride cudzi clovek a opyta sa ta "" si panna ""? a ty mu odpovies ano ?
Poznam par ludi ktori o mne cosi vedia.... nikto o mne nevie vsetko toboz nebudem svoje sukromne zalezitosti vykladat niekomu cuzdiemu..... to povazujem za normalne.....
A k samotnej otazke zalezi to od toho ako to vnimas ty..... nejde o to ci to je normalne alebo nenormalne ale ci sa veci maju tak ako ty chces alebo nie.... ak si spokojna nie je co riesit
@Hluzar Tak začnem tým,že nehovorím to hocikomu na počkanie...Stane sa,že sa človek dostane aj k tejto téme a keď už sa ma niekto raz opýta nebudem sa tomu vyhýbať, nepovažujem to za niečo tak veľmi súkromné, aby som sa bála o tom hovoriť. Ten výrok je v celku zaujímavý a určite pravdivý, aj keď nie úplne. A posledné čo som chcela, mne to vôbec nevadí,že som panna, nehanbím sa za to a je mi jedno, či to niekomu vadí alebo nie. Mňa len zaujímal názor iných ľudí Toť vše
ABSOLUTNE nechapem, co je na tom divne a preco to nejaky prizemny blbecek vidi ako dovod na vysmech. Ale vlastne ciastocne aj chapem. Niektori menej mozgovo vyvinuti ludia si zrejme myslia, ze cim skor(cim mladsi) niekoho pretiahnu, tym su vyspelejsi a viac "COOL".
ked som bol 7 na ZS tak sa smiali na tom kazdy ... ale to bolo divne..
na strednej v prvaku sa to bralo inak ( v triede nas bolo 30 chalanov ) niektori ze "haha nedala ti ziadna" takych tam bolo asi pat a potom zvysok "no co aj ja som bol/som stale"
a teraz ? (som tretiak opakoval som druhak iny ludia ina mentalita )
panic ? a co.. nemal nikdy ziadnu babu ? a co ? raz bude mat a vsetci mu mozno budeme zavidiet
a zadany na to povedia: aj ja som bol panic..
neexistuje ani jeden clovek v triede ktori by sa druhemu za to smial lebo vedia ze aj ich rodicia boli.. a co ze ma 19r a nemal ziadnu babu nikdy mozno bude..
ja som do 16r ani neriesil opacne pohlavie stacili mi svoje problemy
ked som sa jedneho kamarata spytal co si o tom mysli mi povedal "ja som do 19r nemal ziadnu a od vtedy do teraz (mal 22r) som mal viac bab mozno ako ty budes mat za cely zivot" viac nemam co dodat.. zalezi od cloveka..
ale suhlasim s @frez -om mentalita ludi+blbeckova+co je cool co je in... kasli na to..
Nehovor o svojom panenstve nikomu. Je To čisto Tvoja intímna vec. Ty sama rozhodneš, ako ten "poklad" zužitkuješ. Na druhej strane som počul, že panenská blana vekom tuhne. A s tým sú potom problémy.
To je strašná blbosť.... vysmiať? To môže len chudák. Ja mám 17, som panic, a kľudne ním ostanem aj do dvadsiatky. Nechcem si to pokaziť tým, že sa opijem a ráno si nebudem nič pamätať. V pohode stačí i riešenie
ja som bola panna do 19 a myslím, že som nič nezmeškala... nemienila som si robiť násilie s niekým, s kým som naozaj nechcela a nemala som chuť liezť do postele iba preto aby som to už mala za sebou, prípadne aby som sa cítila dostatočne cool... takže si myslím, že je úplne normálne, že si ešte panna, nenormálne sa mi zdá, keď o to niekto príde v 13tich alebo 14tich rokoch...
kalsi na nich - oni ti vlastne zavidia, lebo nemaju tvoju odvahu
ale chceli by mat, no tu myslienku potlacia v sebe a vtedy je lahsie sa zasmiat tomu druhemu ako pripustit si ze ja som ten cudny (ludia maju v sebe privela pychy, to preto)
aj keby si bila pannou cely zivot , nijako by to neznizilo tvoju hodnotu ako cloveka ...
Ja nechapem, preco je pre teba take dolezite, ako sa na to pozeraju ostatni. ak to nie je divne pre teba, ostatni sa podla mna ani nemaju zaujimat o to ci si alebo nie si...
heh 18? to je v pohode. vlastne, ak to este chvilku vydrzis tak budes mat titul: zazrak
ani si nevies predstavit aky to bude magnet na chalanov ked budes mat napr 20 a budes panna. mam kamaratku co ma 19 a je panna a vobec to neriesi, ani nikto iny.
Len sa nad tym zamysli ako moc mas navrch oproti tym "k***a*" co to mali za sebou v 14 a uz si len z tazska spomenu s kym kde a tak podobne...
je to uplne normalne podla mna... ja zastavam nazor ze tie baby co sa osukavaju uz v 13tich to budu na starobu lutovat...hlavne tie co su v 16tich mamickami...
Podľa mňa to nie je dôvod na to,aby sa ti smiali.Myslím si ,že na to môžeš byť hrdá! Tým čo sa ti smejú alebo na teba divne reagujú jednoducho povedz,že v stave akom sú oni môžeš byť v podstate kedykoľvek,avškak v stave akom si ty už oni byť nemôžu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
Ale nedávno dávali v telke ukážky na film 29 a stále panna:
Dvojica v posteli... Ona: "Som panna." On: "A ja som baran." A chlapík ju bozkáva ďalej.
Len nechápem tomu veľa ľudí, načo to hovoríš niekomu, kto sa ti za to nebodaj vysmeje? Veď to je tvoja osobná vec, jednoducho by som ho poslala s prepáčením do p..., nech sa stará o seba.
A na dnešnú dobu je to výnimočne pekné.
Neverím na sex z lásky. Verím v prchavú lásku zo sexuálnej príťažlivosti.
Pravdepodobne aj tak zistíš, že ten, komu nakoniec odovzdáš svoj pseudopoklad, bol s tebou nekompatibilný, prípadne, v konečnom dôsledku, kretén, zbabelec, sviniar. Takže to máš jedno.
O žiadnom dare som nevravel. O poklade. Teda, ako som vypozoroval, ceníš si ho. A či to nedopadne zle... Ťažko povedať. Snáď nie.
@Nemysliacitvor Prepáč,zle čítam...cením, aj samú seba, preto by som nešla s hocikým..
O tom to je, sex s najvýhodnejším partnerom, prirodzený výber, evolúcia, človek ako biologická bytosť, zver, beštia.
Sexualita je nízka, živočíšna, ale nemám odvahu ju odsudzovať, i ja občas podľahnem.
a k teme, nie,. nie je to zvastne...ale zase pre dnesnu generaciu je dost normalnych veci zvlastnymi a zase naopak, to co by malo byt cudne, to beru za normalne....ale to neznamena, ze tak to ma byt...
inak nevidim nic smiesne na 18 rocnych pannach a panicoch, skor mi pridu na smiech ty co uz v 16stich nimi neboli
..., no môže to mať aj hlbší význam. Ťažko posúdiť.
ach jo... no a co ze 18 a panna je to kazdeho osobna vec... ak si nestretla nikoho s kym by si to chcela a myslela si ze to bude stat za to tak preco by to malo byt zle ze si panna?
to ze kazda 4. sa kurvi ked ma 13-14 neznamena ze mat 18 a byt panna je hamba... a navyse ktory kamarat riesi toto tak ze si divna ked si sa s niekym nevyspala? toto je lepsia otazka....
Nie je to niť smiešne, je to len Tvoj správny postup, ktorý je nie na smiech, ale na obdiv..
Držím palce !
To je bezne ze pride cudzi clovek a opyta sa ta "" si panna ""? a ty mu odpovies ano ?
Poznam par ludi ktori o mne cosi vedia.... nikto o mne nevie vsetko toboz nebudem svoje sukromne zalezitosti vykladat niekomu cuzdiemu..... to povazujem za normalne.....
A k samotnej otazke zalezi to od toho ako to vnimas ty..... nejde o to ci to je normalne alebo nenormalne ale ci sa veci maju tak ako ty chces alebo nie.... ak si spokojna nie je co riesit
Len dobré to je...
a podľa mňa to nie je nič výnimočné, len všetci preháňajú veci okolo toho,že všetci 14-15 roční už trtkajú...
na strednej v prvaku sa to bralo inak ( v triede nas bolo 30 chalanov ) niektori ze "haha nedala ti ziadna" takych tam bolo asi pat a potom zvysok "no co aj ja som bol/som stale"
a teraz ? (som tretiak opakoval som druhak iny ludia ina mentalita )
panic ? a co.. nemal nikdy ziadnu babu ? a co ? raz bude mat a vsetci mu mozno budeme zavidiet
a zadany na to povedia: aj ja som bol panic..
neexistuje ani jeden clovek v triede ktori by sa druhemu za to smial lebo vedia ze aj ich rodicia boli.. a co ze ma 19r a nemal ziadnu babu nikdy mozno bude..
ja som do 16r ani neriesil opacne pohlavie stacili mi svoje problemy
ked som sa jedneho kamarata spytal co si o tom mysli mi povedal "ja som do 19r nemal ziadnu a od vtedy do teraz (mal 22r) som mal viac bab mozno ako ty budes mat za cely zivot" viac nemam co dodat.. zalezi od cloveka..
ale suhlasim s @frez -om mentalita ludi+blbeckova+co je cool co je in... kasli na to..
ale chceli by mat, no tu myslienku potlacia v sebe a vtedy je lahsie sa zasmiat tomu druhemu ako pripustit si ze ja som ten cudny (ludia maju v sebe privela pychy, to preto)
aj keby si bila pannou cely zivot , nijako by to neznizilo tvoju hodnotu ako cloveka ...
skôr keď 15 ročné dievča už pannou nieje sa mi zdá čudné
ani si nevies predstavit aky to bude magnet na chalanov ked budes mat napr 20 a budes panna. mam kamaratku co ma 19 a je panna a vobec to neriesi, ani nikto iny.
Len sa nad tym zamysli ako moc mas navrch oproti tym "k***a*" co to mali za sebou v 14 a uz si len z tazska spomenu s kym kde a tak podobne...
radsej panna aj do 20 ako byt jak oni