Ako je dnes vnímané ak je muž alebo žena panic/panna aj po dvadsiatke (20-29)? Akoby ste takého partnera/partnerku vnímali? Prekážalo by vám to v nejakom smere alebo aké pocity by ste z toho mali?
v pohode ale z mojho hladiska to zanechava nejaku stopu na cloveku, taky ten pubertalny vek spojeny s prvymi sex. zazitkami/vztahmi je prirodzeny a nejdem z toho robit neviem co iba vravim ze ludia ktorych poznam a viem ze maju sex. skusenosti z pred 20 roku zivota su trochu inde co sa tyka medziludskych vztahov .. ti ktori nemaju mi pridu viac utiahnuti mozno v niecom aj viac naivnejsi alebo skor vacsi idealisti
ale nic proti tomu nemam .. vobec by mi to nevadilo mat partnerku pannu nad 20-25 rokov, to ze niekto nema skusenosti s niecim takym este neznamena ze je to nejake extremne znevyhodnenie
Tak bud im to tak vyhovuje alebo im to tak sibe ako mne jedno z toho to musi byt a problem by som s tym samozrejme nemal prave naopak by som bol rad ze sme na tom rovnako ale to su len teorie jak sa povie v dnesnej dobe tak jak som ten 4everalone ale skutocne ne jak decka na internete co si to hovoria v 16ke ze tak budu
ci je niekto panic alebo panna nad 20 r. - nijako to neovplyvni moj nazor na jeho človečenstvo, najmä pokiaľ ho nepoznám a neviem, čo je za tým.... a aj keď poznám alebo viem, aj tak väčšinou nie... je mi v podstate jedno, či niekto má alebo nemá sex, kedy ho má a s kým...
Nemala by som s tym problem mat frajera panica. Nahodou je to aj dobre.
Poznala som chalana co bol do 28-cky panic a nebol to nejaky nesympaticky chlap alebo odpudivy. Bol to fajn chalan.(zije este )
Ja to schvaľujem, svoje telo budem vždy chrániť, pretože telo je náš pozemský chrám a patrí Bohu a preto nemáme právo robiť si s ním čo sa nám zachce.
Iba v manželstve z toho môžme mať skutočnú radosť, preto skúšať to skôr nemá zmysel, potom z toho budeme zbytočne deprimovaný a úplne prázdny...
Neviem ako je to vnímané všeobecne, ja som zatiaľ živý, mentálne zdravý (kind of), treba povedať že veľa tých príležitostí na stratu panictva som ani nemal a u prípadnej partnerky by mi to bolo jedno.
@lefferia
Nemusíš sa stotožňovať s mojím názorom. Možno raz sám zistíš, že si sa po tom cítil prázdny a že to nerobí dobrotu. A možno si to neuvedomíš nikdy...
Ja som mala to, šťastie, že som si to uvedomila ešte pred tým, než som stihla mať nejaké skúsenosti. Zachovávam si to pre človeka, ktorého budem milovať a raz sa stane mojím manželom...
Beriem aj tvoj názor...
@lefferia prepáč, bola som lenivá mrknúť profil a pohlavie.
Tak skús si prečítať toto, mňa to presvedčilo a Boh ma presvedčil. » www.everystudent.sk/romantika-pre-c...
Má to zvláštny názov, ale investuj prosím čas a potom sa k tomu vyjadri, ak nemáš čas tak povedz...
Ale uznávam, ten časový argument je blbosť, ale ostatné sú podľa mňa pravdivé...
Vždy to prinesie iba prázdnotu...
@Salora Ja masturbujem tak ze si ho obtieram o misu na verejnych zachodoch, lebo aj ked je to osamely akt, tak takto mam aspon nejaky "kontakt s ludmi".
Mne by to určite neprekážalo a skôr by som sa potešil takej partnerke panne ...je to pekné u nich, keď sa ešte nájdu také dievčatá a aj keď na pomery ako to v tomto smere bežne beží a aká je "blbá" doba, tak ma teší, že aspoň zopár takých sa nájde, čo nejdu do postele s kamarátmi a chceli by to až v poriadnom vzťahu ako aj ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
že dokázali žiť v čistote bez hriechu!
blahoslavení všetci tí nepoškvrnení smilstvom, ktorí sa stávajú dedičmi kráľovstvá nebeského...
ale nic proti tomu nemam .. vobec by mi to nevadilo mat partnerku pannu nad 20-25 rokov, to ze niekto nema skusenosti s niecim takym este neznamena ze je to nejake extremne znevyhodnenie
Poznala som chalana co bol do 28-cky panic a nebol to nejaky nesympaticky chlap alebo odpudivy. Bol to fajn chalan.(zije este )
Iba v manželstve z toho môžme mať skutočnú radosť, preto skúšať to skôr nemá zmysel, potom z toho budeme zbytočne deprimovaný a úplne prázdny...
On topic, nie neprekázalo by mi to
Nemusíš sa stotožňovať s mojím názorom. Možno raz sám zistíš, že si sa po tom cítil prázdny a že to nerobí dobrotu. A možno si to neuvedomíš nikdy...
Ja som mala to, šťastie, že som si to uvedomila ešte pred tým, než som stihla mať nejaké skúsenosti. Zachovávam si to pre človeka, ktorého budem milovať a raz sa stane mojím manželom...
Beriem aj tvoj názor...
Tak skús si prečítať toto, mňa to presvedčilo a Boh ma presvedčil.
» www.everystudent.sk/romantika-pre-c...
Má to zvláštny názov, ale investuj prosím čas a potom sa k tomu vyjadri, ak nemáš čas tak povedz...
Ale uznávam, ten časový argument je blbosť, ale ostatné sú podľa mňa pravdivé...
Vždy to prinesie iba prázdnotu...
Nechcela by Som chlapa ktorý by bol panicom
Ako ..skôr by to bolo pre mna
“smiešne “začať si s takým chlapom ..
V čom ešte nemáš jasno .. kľudne vysvetlím