Ahojte chalani viete rozoznat pri pohlavnom styku že je dievča panna? Cítite panenskú blanu? alebo ked ju aj nemá, ze sa jej napr. pretrhla pri sporte podla vztahov alebo niecoho ineho rozoznate to? Dakujem
Väčšinou to každá tomu svojmu povie že je poctivá. Pri normálne vyvinutej panenskej blane by pri deflorácii nemalo dôjsť k žiadnemu problému pokiaľ je partner dostatočne vzrušený a partnerka dostatočne vlhká.
nechapem preco to riesis...sak je to banalita...a niekdy sa blana prethne aj pri sporte abo uraze a pravdu sa nidky nedozvie chlap tu vieme iba mi a je na nas co povieme aku story si vymyslime
Nie vždy babu to poprvýkrát musí bolieť a nie vždy musí krvácať.. takže keď to chalanovi nepovie (čo väčšinou, keď je vzťah normálny , tak je prirodzené, že sa také veci hovoria, to nie je na hanbu ), tak to nemá ako zistiť. teda aspoň si myslím.. on v tej rýchlosti pochybujem že tam cíti, že asi niečo prepichol
Jooj ja by som len chcela wediet ze keby si chlapec achcel aby bola jeho partnerka panna a keby zistil ze nekrvacala a by jej uz neweril ze bola panna aj ked w skutocnosti bola tak co by ste robili?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a podla mna by sa za to ze je panic aebo panna hambit nemal kazdy raz taky bol aj rodicia