Dobre popoludnie prajem. Dneska som po dlhom case zase jedla maso. Presnejsie kuriatko z farmy. Bolo velmi dobre. A kratko nato siel na spektre ci de j. olivier a rozpravalo sa tam presne o tomto.
teda ja viem ako o hcodi ale hrozne nerada to citam.....ako je to zaujiamva vec a myslim že by sa proti tomu malo niečo robiť, ale nespravi sa a bežnu clovek sa k normalnemu kuratu ani nedostane hocikedy, a napriklad kura je u nas velmi žiadany artikel v nasej domacnosti(odteraz asi bude menej žiadaný to tak vidim)
to je stara znama vec,ale to by clovek nejedol nic...neznasam,ked sme mali doma zvierata...kacice,zajacov,kurence...tak som si to oblubila,ze som to nechcela jest...ale ked si to kupim v obchode zmrazene,je mi to jedno...
@17 na slovensku sa takmer ziadne nedaju zohnat, kedze maso nepredavaju, ovocie tiez nie. Veci ktore jes v normalnom zivote predavaju velmi malo. Celkovo kuracie maso takmer nejem, kedze viem jak oni funguju...Najlepsie maso je divina
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a asi ťažk osi do bytu kupim kuriatka že? a už duplom ich v tom byte budem zabijať