ja som mala kedysi snahu robit z abc take atobusy alebo policajne auta, a pri stahovani to skoncilo v kosi alebo este take hovadinky ze casopis Ohnik (mozno poznate) a tam boli tiez "modely" z papiera
@10 - Mal som model Škody fabie v mierke 1:34 - tuším - skladal som to asi 4 mesiace - a prišiel môj malý bratranec a rozpučil mi moju FABIU :´( Vtedy mi bolo do plaču :´(
@14 - Ešte taká príhoda na okraj - raz som si kúpil jedno spešl lepidlo - že najlepšie na plastiková modeli - všetko som porobil zalepil - a asi mesiac po dokončení sa mi rozpadlo pretože to lepidlo úplne rozleptalo ten plast a ten plast mal charakter gumy Ešte dobre že som ho nestihol nafarbiť...
Jáj to boli časy keď som odoberal ABC a robil vystrihovačky. Najradšej som lepil stavby a miniboxy. V 1000Com čísle ABCečka bol zámok Červená Lhota, ten som ešte nedokončil, ale už by sa patrilo.
ja som kedy robil papierove modely aut ,a plastikove modely lietadiel, z aut sa uz vela nezachovalo...palstikove lietadla su vsetky...
k tomu mustangu - je to paradna pracicka tak ale no rok len to robil tipek ale stoji to zato ...chce to maximalnu trpezlivost...
ja to poznam ja som prevazne robil vlastne skladacky ktore som sam kreslil vymyslal , len malokedy bola nejaka z casopisu...
len skoda ze som prisiel na to co je PC s netom tak som modelarstvo nechal tak a aj hruby model 1:30 AUDI RS6 (predosly model) ktoreho mi je aj luto bo to mohla byt pekna praca a ostal nedokonceny len na kostre (cca 200-300 dielov) ak by ste chceli foto mozno sa mi ho podari dakde vyhrabat ze by som ofotil a upol
AUDI RS6 - kostra len a nejake hrube oplechovanie povrch mal byt obtiahnuty este jednou vrstvou aby bol dokolane obly a nakoniec niektore hrany pretmelene a nafarbene a nalakovane no ale k dokonceniu sa nedostalo(zacal som ho robit jun 2002 skoncil v jul 2002 a dost pohybujem ze bude dorobeny
a pak este dom na architekturu co som robil (3roky stare)
@24 - tá audina je zatiaľ celkom obstojná - len by to chcelo ešte trocha tmelu
A k tomu domčeku - celkom dobrý len tie farby mohli byť trocha sýtejšie
A neskúšal si robiť trávnik nejakým iným spôsobom? Nejaký kompozit ktorý sa využíva aj pri plast. modeloch? Drevené triesky zmiešané s lepidlom a zo zelenou farbu a tak? Vyzeralo by to krajšie a je to lacné riešenie
@25 neskusal som velmi ono ten model domu bol do skoly tak vies ako to je niekedy co najrychlejsie spravit a hotovo to bola par hodkova praca tak som sa moc nezapodieval detailami...
travu ..neskusal som ..skusal by som skor keby som mal viac priestoru a mal kde robit zeleznicne kolajisko ....zeleznicny modelari kupuju na to taku haluz a len potru podklad lepom a nasypu ..ale ono podomacky by mohlo dobre vyzerat keby si mal piliny take jemne ...ze by si prilepil k podkladu a potom zobral spray s farbou a postriekal a nejake detaily dorobil stetcom s farbou.....
ja som sa papierovala so skladačkami v mackovi pusíkovi. a potom ešte bola taká jedna detská zubná pasta, kde na tej papierovej krabičke bola stále nejaká skladačka myslím že ešte nikdy som si tak horlivo neumývala zuby!
no ja som presedlal na pc co znamena PHOTOSHOP ...chcel by som sa naucit 3D v 3DSmaxe ale akosi nemam trpezlivost uz sa ucit taketo ..ale budem musiet bo aj k mojej buducnosti sa to bude hodit kedze autocad vizual je v podstate to iste co 3DSmax
@31 jo jo dobree..aj ked preco si si vybral cinemu 4D a nie 3Ds?...cinema mi pripada zlozitejsia...kamos robi v 3Ds a za asi pol roka sa naucil dost dobre mi posielal take auto a som mal dost ze dobree...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
tam bol sice nekvalitnejsi papier ale tak aspon to!
Preto sa pytam lebo po dlhej odmlke zase zacinam...
keby niekto vedel aj nejake dobre stranky na stiahnutie takychto modelov bol by som rad -len AUTA!
z eletron-zenitu nejake obrnene transportery
z abc formule, hrady, stavby, lokomotivy
ja som niekde videl taku dobru stranku, len si ju nepamatam:/
Ale už zopár rokov na to nemám nejako času.
Skôr plastikové modeli - sú krajšie a majú lepšiu výdrž
@9 posli mi ich!
ja som svoje kedysi este vyhodil a teraz mi to je luto!
a iank pozri napriklad toto...vyzera to ako papierovy model??
» www.forum.papierovemodelarstvo.sk/viewtopic.php?t...
k tomu mustangu - je to paradna pracicka tak ale no rok len to robil tipek ale stoji to zato ...chce to maximalnu trpezlivost...
ja to poznam ja som prevazne robil vlastne skladacky ktore som sam kreslil vymyslal , len malokedy bola nejaka z casopisu...
len skoda ze som prisiel na to co je PC s netom tak som modelarstvo nechal tak a aj hruby model 1:30 AUDI RS6 (predosly model) ktoreho mi je aj luto bo to mohla byt pekna praca a ostal nedokonceny len na kostre (cca 200-300 dielov) ak by ste chceli foto mozno sa mi ho podari dakde vyhrabat ze by som ofotil a upol
AUDI RS6 - kostra len a nejake hrube oplechovanie povrch mal byt obtiahnuty este jednou vrstvou aby bol dokolane obly a nakoniec niektore hrany pretmelene a nafarbene a nalakovane no ale k dokonceniu sa nedostalo(zacal som ho robit jun 2002 skoncil v jul 2002 a dost pohybujem ze bude dorobeny
a pak este dom na architekturu co som robil (3roky stare)
A k tomu domčeku - celkom dobrý len tie farby mohli byť trocha sýtejšie
A neskúšal si robiť trávnik nejakým iným spôsobom? Nejaký kompozit ktorý sa využíva aj pri plast. modeloch? Drevené triesky zmiešané s lepidlom a zo zelenou farbu a tak? Vyzeralo by to krajšie a je to lacné riešenie
travu ..neskusal som ..skusal by som skor keby som mal viac priestoru a mal kde robit zeleznicne kolajisko ....zeleznicny modelari kupuju na to taku haluz a len potru podklad lepom a nasypu ..ale ono podomacky by mohlo dobre vyzerat keby si mal piliny take jemne ...ze by si prilepil k podkladu a potom zobral spray s farbou a postriekal a nejake detaily dorobil stetcom s farbou.....
toľko k mojim papierovým skladačkám
nie je to dokonale, ale tento rok som celkom pokrocil
» www.flickr.com/photos/boxer161...
teraz idem pracovat na ALIGATOR KFOR...sice bezfarebny lebo nemame farebnu tlaciaren ale aspon nieco!
postupne prejdem aj na taketo-
funkcny semafor co som spravil z papiera sam bez predlohy iba podla fotiek : » www.papierovemodelarstvo.sk/forum/viewtopic...
tam nizsie je aj lampicka ... moje zatial najkrajsie dielo... teraz sa chystam robit krajinku do zapalkovej skatulky...
toto je diorama , robil som mikromodel autobusika, nizsie vo fore su fotky » www.papierovemodelarstvo.sk/forum/viewtopic...
This is my work
[/img]
[/img]
Viac obrazkov na stranke
Auto bude na dialkove ovladanie s interierom a podvozkom
Project WEB >>> [url] » lacix1.szm.sk/golf.html... [/url]