Je to outlet (hlavne) oblecenia... a ceny su tam urcite lepsie ako v nakupnych centrach v BA, len moze byt, ze tam najdes minulorocnu kolekciu, alebo ze nebudu mat vsetky cisla, a ze to co sa ti bude pacit, akurat bude este stale dost drahe (btw, maju tam iba "znackove" veci...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
No pit vecer po krcmach s Klickovcami by ma bavilo
@zajko30 Rusky su pekne , jedna MISS-neviem co..... je zo Sibira
Mam rad extremy , chcem zazit na vlastnej kozi nejaku snehovu vanicu pri -40 aspon.
Co vas laka na ten Skandinavii?
a Skandinavia je skratka Europa , vsetko je tak ako ma byt , vsetko funguje , ale Sibir je uz divocina , na to mam este cas
Tak Kanada , to nie je EU ale tiez tam funguje vselico
Ale aj do Skandinavie by som zasiel , zevraj je tam pekne a cisto.
musi to byt skvela atmosfera , ale asi nieco podobne maju na Sibri iba bohati Moskovcania na odreagovanie
Inak co ja , za to ze som z BA nemusim vediet Zhodou okolnosti som tam vzivote nebol
Je to outlet (hlavne) oblecenia... a ceny su tam urcite lepsie ako v nakupnych centrach v BA, len moze byt, ze tam najdes minulorocnu kolekciu, alebo ze nebudu mat vsetky cisla, a ze to co sa ti bude pacit, akurat bude este stale dost drahe (btw, maju tam iba "znackove" veci...)