jasne kazde rano stretavam duchov ked idem do roboty a vychadzam zo vchodu tak sa miname akurat.podame ruky a idem dalej.a ufom som letel na dovolenku lebo 747 nebola volna..takze verim.
@Pernik no, to je dobra otazka... neviem. Proste si nedokazem vysvetlit, ako neaky kopec buniek, ako sme my moze rozmyslat... ale verim, ze zivot (bunky, a podobne) dosiel na zem odniekal z vesmira, ze sa tu "nevytvoril", a verim, ze niekde neake bakterie, virusy, a podobne ziju, ale neviem si predstavit, ze neake tvory co su take "inteligentne", ba dokonca inteligentnejsie ako my.
ja neverim na UFO ani na nic podobne ...ani na ine "bytosti " ..atd ...to su nezmysly ,pokial neuvidim -neuverim .....ale duchovia ,to je uz ina kapitola .
Ludia neveria ze stonehenge postavil clovek a postavil, to iste pyramidy, clovek vyletel na mesiac a aj to mnohi neveria, clovek vynasiel mikrocip a niektori tvrdia ze aj ten je z kozmu, ze na to nemame, ludia preco sa tak podcenujeme? Ked sme schopny transplantovat srdce, zostrojit robota ci poslat sondu mimo slnecnej sustavy, tak co je to za problem spravit taky zartik ako kruhy v obili?
Ludia tvrdia ze ked neuvidia tak neuveria..ale ja si myslim ze ked uvidite, potom bude uz neskoro viem ze v tomto svete niesme sami a ze su tu bytosti a veci ktore nevidime alebo nepocujeme...
Ľudstvo je obmedzené vnímať veci v priestore a čase, môže existovať čokoľvek, farby čo neodrážajú svetlo, nehmotné veci ... a blah blah ..strašne veľa ...
cawko , nerobim si srandu , ufo vazne existuje!!!! , viete co je napisane v biblii , ze boh stvoril moria atdd, tak v skutocnosti to nebol boh , ale mimozenstania , len vtedajsi primitivny ludia povazovali vsetko co prislo z oblohy ako za boha , takze aj mimozenstanov pomenovali ako bohov , naozaj precitajte si stranku www.rael.org a tam to mate vsetko pekne dokazane ako aj z biblie , tak aj zo sucastnosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
neverím že niečo také by dokázal vytvoriť za jednu noc človek.
A verím aj na duchov..aj na yetyho
k veci, Neverím, že sme vo Vesmíre sami
k duchom, nie neverím