Tak v sobotu idem na jednú veľkú párty ktorá sa koná len raz do roka a teším sa na ňu už veeľmi dlho takže určite chcem ísť ale ako naschval som dostala menzes a mne trvá 7 dní pritom mi mal prísť až v nedeľu ale čo už stáva sa,problém je v tom že tam
Ako ja nevidím problém v tom ísť na to wc a pochybujem, že piaty deň máš tie krámy také silné, že by si s normálnym veľkým tamponom musela na wc behať každé dve hodiny. To by si po tom týždni bola slabá, anemická a neviem čo, keby máš také krámy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
och, ako som len rada, keď piaty deň už o tom takmer ani neviem
a neviem čo poradiť okrem toho, aby si použila tie najnasiakavejšie veci, čo zoženieš
a zvolila by som tie najvačšie tampony čo existujú
A skús tie citróny a kyslé uhorsky jesť
nie fakt, neviem co by sa s tym dalo prepac je mi ta az normalne luto, ze ti to vyslo zrovna vtedy
ten musi byt vesely
a neznasam slovo menzes tak to vola moja starka
bohuzial si zena, zeny kramy maju aj v nevhodnych situaciach , zmier sa s tym nic ine ti neostava
Ojeby dobré, piaty deň nemôžeš mať silné krámy... Keby si ich také mala, pochybujem, že by si zvládla ísť na párty...
Daj si facku.
Daj si tmavé rifle a tampón s vysokou absorpciou. Aj keď piaty deň a silné.. no.. sama vieš najlepšie
Chudinka si, to hej.