priložiš pauzak, obkresliš štat, otočiš pauzak, zobereš mäkku ceruzku, obkresliš zas ale teraz z druhej strany, predsa nechceš mať zrkadlovo otočeny obrys. a ked tam bude už poriadna vrstva ceruzky tak len pritlačiš na vykres a prejdeš po obrysoch zase ceruzkou... obraz sa krasne prenesie na vykres.... did U get it?.. @tancu
aha..
tak to už asi problém je, pretože výkres asi nebude moc priesvitný..
ale tak skúsil by som to aspoň nalepiť na okno, pauzak, nato výkres, samozrejme cez deň, keď je vidno.. či to bude presvitať a dať sa to..
aqlebo potom poznáš tie sklenené konferenčné stolíky?
tak nato a podto si podsvietiť lampou..
potom jedine prekopírova´t v copy-centre na nejaký kancelársky, ale to ti asi nepomoze..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
@tancu
tak to už asi problém je, pretože výkres asi nebude moc priesvitný..
ale tak skúsil by som to aspoň nalepiť na okno, pauzak, nato výkres, samozrejme cez deň, keď je vidno.. či to bude presvitať a dať sa to..
aqlebo potom poznáš tie sklenené konferenčné stolíky?
tak nato a podto si podsvietiť lampou..
potom jedine prekopírova´t v copy-centre na nejaký kancelársky, ale to ti asi nepomoze..
@boolean :-S dakujeeeem!
Ale nie. Naozaj si o velmi vážim lebo to už vymýšlam 5 hodín a bez tvojej rady by som na to neprisla