waaa... to som si kedysi dávala kyslú kapustu aby zmizli a naozaj na par dni sa vyparili ... a teraz nemam ziadne... ale slniecko vijde.. a znova mi ich par vybehne po tvari kamarati hovoria ze by som bez nich uz nebola ja... a ako.. rasej by som ich nemala lebo kvoli tomu ma volali ze pipidlha pancucha uz od malicka ... dlhe hnede vlasky, stica... pehy zubky thake.. no uzas... ale co ja viem na niektorych je to pekne... raz soom videla ze fest peknu babu ktora mala celu tvar pokrytu pehami... a vyzerala akoby sa opalovala cez sitko... a naozaj sa jej to velmi hodilo!!! no zas mam spoluziaka.. ktoreho to robi zbytocne... thakym.. inym.. mno bodka koniec.. pehy su OK ked to tak zoberem naucila som sa s nimi zit.. je to kusok tym kym som ... teda.. tu kapustu uz neskusam
bývalá spolužiačka mala pehy a rovnako z nich mala aj ohromné komplexy... mne sa to na druhej strane páčilo a ani bohovi som jej nevedela vysvetliť, že je to pekné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov