ja mam vzdy penazenky z cropp townu, momentalne velku podlhovastu ciernu so striebornymi a ciernymi vybijancami.. uz dlho a je pokazena ale tak ju lubim ze inu nechcem
ja mam john garfield a je skvela, nikdy som lepsiu nemala. elegantna, ale nie prilis, kozena a velmi prakticka. popozeraj, oplati sa aj trosku zainvestovat podla mna.
ja mam brutalne evkusnu hnusnu buksu ale potrebujem velky priestor na mince a dosť priestoru na doklady (nemôžem mať doklady na rôznyhc miestach lebo ich stratím/zapatroším.... proste všetko v peňaženke) a peňaženka musí byť skladná a čo najmenšia čiže podlhovastá v žiadnom prípade
anarychlo v nízkej cene som zohnala len moje leoparďácku
ale chcem nejakú novú keď najdemt aku vyhovujucu parametrom
ja mam taku staru asi tak 10rocnu mozno aj viac a neplanujem si kupit inu , vsak pokial sa neroztrhala tak naco
a mas jedno aku mas penazenku, aj tak ti na nu nikto nepozera, teda pokial ju nedrzis v ruke ako malu kabelku cely cas a nevystavujes na ociach vsetkych ludi.
@mefistofel to vidno, ze nie si zena, ked tvrdis, ze ti na penazenku nikto nepozera! (ja to sice tiez nerobim a mam taku klasicku hnedu kozenu penazenku, ale som si ista, ze taki ludia su.
@mefistofel nikto nepozera? RObim v obchode a veru si vsimam ake maju ludia penazenky, hlavne nepochopim chlapov, ze maju nechutne roztrahane penazenky a stale to nosia
to ze nosia baliky penazi len tak v prednom vrecku nohavic, ok fajn, odtial sa tazsie kradne ako zo zadneho vrecka nohavic penazenka
a k teme, mam krasnu podlhovastu cervenu penazenku uz dva roky, som dostala na jeziska a dokonaly darcek jeden zips a mam po ruke aj drobne aj papierove, aj doklady... otravuje ma, ze by som mala doklady na inom mieste... je to pre mna nepohodlne... sice velka penazenka, ale zvykla som si
@alysia predstav si mne sa paci ta moja dotrhana penazenka i ked casto nosim peniaze aj len tak v prednom vrecku, ale ja v prednom vrecku nosim aj penazenku.... do zadneho by som si ju nikdy nedal...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ja mám túto z avonu ale niesom si istá či ju ešte predávajú
mám takú kapsičku, v ktorej nosím doklady a papierové peniaze a ešte tú takú mincovničku na drobné.
a je to super!
anarychlo v nízkej cene som zohnala len moje leoparďácku
ale chcem nejakú novú keď najdemt aku vyhovujucu parametrom
a mas jedno aku mas penazenku, aj tak ti na nu nikto nepozera, teda pokial ju nedrzis v ruke ako malu kabelku cely cas a nevystavujes na ociach vsetkych ludi.
meine liebe.
to ze nosia baliky penazi len tak v prednom vrecku nohavic, ok fajn, odtial sa tazsie kradne ako zo zadneho vrecka nohavic penazenka
a k teme, mam krasnu podlhovastu cervenu penazenku uz dva roky, som dostala na jeziska a dokonaly darcek jeden zips a mam po ruke aj drobne aj papierove, aj doklady... otravuje ma, ze by som mala doklady na inom mieste... je to pre mna nepohodlne... sice velka penazenka, ale zvykla som si