Predstav si situáciu, že to rodičia chcú dať peniaze ALE nemôžeš s nimi nič robiť proste chcú aby si ich mal na účte. Zobrali by ste si ich? Vybrať nie, kúpiť si niečo nie...
@riddler No, že sú moje nie je tak pravda keď s nimi môžem tak akurát holý kkt, a či to je rezerva alebo ako čo netuším, len viem že sa ich nemôžem dotknúť...
To, čo máš na účte je tvoje, to je jedno či si zarobil alebo je to dar. Jedine ak by si mal trinásť a rodičia ti spravovali tvoje financie a o všetkom rozhodovali, ale máš 21, môžeš sa dotýkať, čoho len chceš, a hlavne peňazí na svojom účte čo ale samozrejme neznamená, že treba rozjebať za pár dní ako cigán prídavky na deti treba šetriť, mať vždy nejakú rezervu a tak.
Dobra tema a poviem ti. Ja by som to neprijal. Naco su ti? Ak studujes,das na studium, ak pracujes aj tak si zarobis. Mas konkretnu predstavu co s tym spravis? Este dobre ze tolko zarobim ze nepytal som nikdy a ani pytat nebudem. Pripada mi to trapne. Sam zarobit. Riadim sa jedneho mudreho hesla comi povedala jedna stara teta. Cudzie mozole nechci nikdy!
Popravde na čo mi sú take peniaze ?
Buď ti ich dajú rodičia ozaj zo srdca ... alebo nie .
Podmienky takéhoto typu ak nie sú problémy vo vzťahu s rodičmi sú nezmysel ...
Ano, bolo by to vyborne. Pretože človek normálne nie je schopný niečo ušetriť. Resp. je , ale potom keď na niečo potrebuje peniaze, tak vie, že má rezervu ešte a že si to môže dovoliť zaplatiť. Mal by si byť rád. Môžeš ísť na brigádu a zarábať si a žiť normalne ako doteraz. A budeš mať aj rezervu. ... Najlepšie by bolo mať ďalší resp. druhý účet. a kreditnú kartu niekde schovanú doma ktorú nikdy neotvoríš, a len si tam vždy budeš posielať peniaze. Skutočne, nič lepšie nie je, keď nemyslíš na to , že máš tam tolko a tolko, ale iba posielaš na účet, nejaké prebytočné pravidelne, alebo systemovo, a raz ked budeš potrebovať. Napr. na bývanie, alebo nejake krizove riešenie, tak bude na to priležitosť ich použiť.
Na vlastnom učte to nie je tak super, lebo stale niečo treba platiť. A človek kym na učte ma tak platí čo treba, alebo chce... ale ked by to bolo na druhom učte ktory by sa nepoužíval tak by to bolo uplne TOP.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Buď ti ich dajú rodičia ozaj zo srdca ... alebo nie .
Podmienky takéhoto typu ak nie sú problémy vo vzťahu s rodičmi sú nezmysel ...
Na vlastnom učte to nie je tak super, lebo stale niečo treba platiť. A človek kym na učte ma tak platí čo treba, alebo chce... ale ked by to bolo na druhom učte ktory by sa nepoužíval tak by to bolo uplne TOP.