labelo nepouzivaj je to onicom...z lekarne si kup myslim ze sa to vola vitalos...taky rozovo/biely obal ..stoji to okolo 30sk a mne to fakt pomohlo...a to mi ostatne balzamy ani nepomahali...a este ten med moze byt dobry ale neskusala som...a mam vazelinu...to je tiez super
presne ako bolo spomenute, Vitalos je super aaa potom este obycajny co sa vola ze jeleni loj... tak nejako som zistila, ze cim mastnejsi, tym lepsie posobi na pery...
Med je dobrá prvá pomoc ak nič iné nemáš, mne pomohol "zázračný kelímok" od Oriflame, ale pozor, ak sa za tými popraskanými perami skrýva nejaká infekcia, toto nepomôže!
balzamy su len na prevenciu. ked uz mas poriadne popukane pery (tak si precitaj moj blog tak si ten balzam davaj kazdych pat minut. ked si to v jednom kuse davam do max. dvoch dni uz mam take babatkovske pery vhodne na prvy bozk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
neskusala som ale par ludi okolo mna hej
a keď mám úplne suché,tak si na pery nagebzím krém na suchú pleť
inak ja vzdy ten med zlizem, ked si nim potriem pery
labello a placenta best!!!
mnaaaamiii