strasne by som chcela macku. taku seversku hunatu nie portvisa ale proste hunatu macku. skoda ze mam alergiu a prskam pomaly len ked vidim macku na obrazku
a mám aj mačku aj psov... ale ak by som si mala vybrať naj zviera tak by to nebolo ani jedno z nich... pretože biele tigre sú najkrajšie, najúžasnejšie a najperfektnejšie stvorenia na svete
Mám kocúra a 2 feny a asi mačky hovorím sú prítulnejšie aj čistotnejšie ale psi zase inteligentnejšie no podľa toho ako vychované že Asi pes, mačka aj myš je super hlavne keď sú kamaráti no moje psy sú s kocúrom už len myš chýba do partie
Jednoznačne pes. Mačky sú pekné, mačky sú fajn, ale nech sú ďaleko odo mňa. Frajer má 3 kusy mačiek a keď občas idem na dvor fajčiť, ono sa to zgrupí okolo mňa a len tak na mňa závistlivo čumia. A tie oči sú nechutné, veľakrát mám pocit, že ich myšlienkové pochody sú na ďaleko vyššej úrovni než tie moje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
93 komentov
to su kraasne ocka
takže krokodíl
a mám aj mačku aj psov... ale ak by som si mala vybrať naj zviera tak by to nebolo ani jedno z nich... pretože biele tigre sú najkrajšie, najúžasnejšie a najperfektnejšie stvorenia na svete
» www.birdz.sk/webka/waleri/fo...
Ale ony za to nemôžu, že tam fajčíš