Chcela by som si dať pierc do dolnej pery. V prvom rade sa chcem opýtať či by mi to mohlo poškodiť zuby alebo ďasná pretože by som si chcela dať podkovu s guličkami. A v druhom rade že ak si to nechám zarásť či mi ostane jazva alebo niečo ... pretože viem
ja mám v spodnej pere krúžok. zuby by ti to nemalo poškodiť, nebudeš si tam dávať predsa nejaký lacný pliešok...tá jazva ti tam ostane. ale malá, bude to detail, neboj
vzdy ti to zuby poskodi zavisi ci budes nosit titanovu, chirurgicku alebo tu bioplastovu len ono je nevyhoda trocha u tych plastovych labretiek ze sa gulicky a hroty vcelku dost casto sami odsrobuju cize no : D aspon ja mam ten problem ze to je neprakticke
ja som mala rok bioplastovú, trocha mi to zničilo ďasno ale trošku len, ale nikdy som nemala problém ako @5 , proste vživote sa mi sama neodšrobovala.. mám ho vytiahnutý asi mesiac a pol a bodku tam stále mám, ale je mi to celkom jedno
ja tam mam ocelovu labretu, trochu ma z toho bolia zuby takže to sem tam vyťahujem kvoli tomu. bioplasotvu som si hned rozkusala :/ a bodku pod perou mať budeš, ale to ani nebude vidno..
Každý piercing, ktorý má čo i len malú šancu sa dotknúť zubu ten zub ničí.
Videla som fotky, ktoré mi ukazoval známy zubár. Boli to fotky ľudí s piercingom a ich problémy so zubami. Hodinu na to som si vytiahla pierc z jazyka a odvtedy som ho tam nemala.
prepac ale hahahaha takze naco si to chces dat ked uz teraz uvazujes o tom ze si to vyberies? a po druhe to tie gulicky chces nosit vnutri pusy ? nevies ako sa nosi piercing?
no...v ústach by nemali byť nič tvrdšie ako zuby vraj takže zrejme minimálne po čase sa to na nich nejako prejaví, aj mne sa....a jazvička zostane zrejme tiež každému ale tak ja neriešim príliš, zamachli makeupom keď tak
jj bodka ti tam po tom ostane.. ale nie je to niečo čo by bolo vidno alebo kričalo a zuby by to nemalo ničiť. myslím že cola od 14 mi ich zničila 100x viac
@elmsi chcem si ho dať preto lebo sa mi to teraz páči ... ale mysím že ked budem staršia tak ma to možno omrzí alebo proste ked budem stara babka, isto nembudem nosiť pierc v pere a po druhé viem ako sa nosí pierc neviem prečo by som tie guličky mala mať vnútri pusi ... budem ich mať normálne z vonku
ja mam uz skoro 3 roky peru deravu (ale vtedy som mala len jeden labret) a zuby mam v uplnom poriadku (klop klop)
stopy mi malicke ostali, ale nie su to ani dierky.. je to vidiet fakt ze len zblizka a ja som to riesila tak ze az sa mi to zahojilo som to zas prepichla, nech sa to prekrvi a krajsie zarastie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Videla som fotky, ktoré mi ukazoval známy zubár. Boli to fotky ľudí s piercingom a ich problémy so zubami. Hodinu na to som si vytiahla pierc z jazyka a odvtedy som ho tam nemala.
stopy mi malicke ostali, ale nie su to ani dierky.. je to vidiet fakt ze len zblizka a ja som to riesila tak ze az sa mi to zahojilo som to zas prepichla, nech sa to prekrvi a krajsie zarastie