a tetovanie si chcem dat.. už iba treba aby mal brat čas a urobil mi ho...
no a korzetovy priecing to je tak pre nejakych fetisistov.. neviem nepacis a mi to.. ale ked vidim take tie "tattoo dolls" tak sa mi fakt akože páči.. nemozem si pomoct..
a velky tunel to je fakt des.. mne osobne sa to nepaci, ale ked si to niekto chce dat, nech si to da
mám v pupku a viac si ich už neplánujem dať urobiť...sestra má v uchu, pupku, nose, a v pi... tetovanie sa mi doteraz hnusilo na tele...ale zapáčil sa mi jeden motív čo mám aj na obrázku v albume, 2 hady, ten si dám vytetovať na brucho čoskoro
mam piercing v jazyku a v nose, mala som v pupku ale zavadzal mi tak som ho vybrala. tetovanie mam na bedrovej kosti take malicke, znazornujucich dvoch drakov zapltenych do seba a potom jedno tak cez celu lopatku resp pol chrbta mam dakedy pocit - taku vilu, vlastny motiv.
tunely neznasam strasne sa mi to hnusi.. su proste veci ktore povazujem za okrasne a za humus a toto je ten druhy pripad. ale kazdy ma iny vkus tak nech si ma co chce. ja bych si to nedala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a tetovanie si chcem dat.. už iba treba aby mal brat čas a urobil mi ho...
no a korzetovy priecing to je tak pre nejakych fetisistov.. neviem nepacis a mi to.. ale ked vidim take tie "tattoo dolls" tak sa mi fakt akože páči.. nemozem si pomoct..
a velky tunel to je fakt des.. mne osobne sa to nepaci, ale ked si to niekto chce dat, nech si to da
pod peru este pojde
tetovanie raz mozno, bud na krk alebo na predlaktie, alebo na oboje
a tetovanie mám na lopatke....
no ešte si chcem dať na lýtko: od kolena až po malíček, a za ucho, na krk.... a piercing do pery.....
tunely neznasam strasne sa mi to hnusi.. su proste veci ktore povazujem za okrasne a za humus a toto je ten druhy pripad. ale kazdy ma iny vkus tak nech si ma co chce. ja bych si to nedala