Mala som na boku pod perou a čo ja viem, chápem, že keď si na to niekto zvykne tak to bere v pohode, ale mne to zavadzalo a je to podľa zbytočnosť, aj tak skôr alebo neskôr si to vybereš
akurat som nad tym dnes rozmyslala , uz som mala davno mat nos , a nehodi sa kazdemu pre niektorych ako vysity kazdopadne zvysuje sexepil v jednom pripade isto to bolo
pod perou sa mi páči chcem si ho dať aj ja presne tam o pár rokov .. teda neviem či sú nejaké problémy, ale viem že pri piercingu v jazyku by nemal byť kovový, lebo obíja zubnú sklovinu
Ja musím mať tyčku 6,5 mm a tie polkové rozmery nie sú zrovna bežné, šestka sa mi vrezávala do pery a so sedmičkou som párkrát tak nešťastne zhryzla, že mi skoro rozštiepilo lebko vejpůl, ale odkedy mám presný rozmer (a guľôčku namiesto hrotu, ale nie kvôli sebe), nemala som vyše roka žiadny problém.
ja som mala bradu ale nejak po dvoch rokoch mi začal tak nejak nešťastne vrážať do zubov ale vtedy som si dala akurát aj do jazyka tak to mohlo byť aj tým
odieralo mi o zub, a mam tam odchylene dasno oproti inym zubom.. vybrala som po troch-štyroch mesiacoch... ale bola to moja vina, že som mala pridlhú tyčku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ja mam dokonca kolecka a tiez neoskieraju