@spactatus Not rly, mne tiež maminka svojho času zakázala dready a aj tak ich mám a ešte sa mi kvôli nim nič negatívne nestalo a sama nakoniec uznala, že je to ok na mne
Proste jediný dôvod je, že "lebo som povedal/lebo sa to mne nepáči". Ako jasné, že keď raz nebodaj nejakým riadením osudu budem mať detisko (ale radšej nie), tak určite dojde k nejakým konfliktom, že mi niečo na decku bude výzorovo prekážať ale tak čo s tým spravím Ako nepoviem, kebyže toto povieš, čo sa týka tetovaní, to si aj dospelí ľudia dávajú totálne hovadiny Ale tak piercingy - vyberieš a poväčšinou nie je vidieť ani že človek nejaký piercing mal...
to sú veci na ktoré sa netreba pýtať, ale rovno ich spraviť. mala som to celú pubertu so všetkým, nemala som vtedy pierc žiaden. ale ide o to že ak to chceš, sprav to a nepýtaj sa, keď vieš že aj tak neodsúhlasia
Za mesiac mám 21, pol roka mám pirs v jazyku a naši mi to tak či tak nedovolili, tatko povedal že keď si dám pirs tak mi ho vytrhne a keď tetovanie tak mi to nad ohňom vypáli :/ Tak o tom pirsingu ešte nevie
Po osemnastke som ani ziaden piercing nemala, a to mam dva velmi viditelne a uz ani neviem kolko na usnom lalocku a v chrupavke.
Proste som si to urobila alebo nechala urobit, a dosla s tym domov. Niekedy trvalo par dni az tyzdnov,,kym si to niekto vsimol. Mensie pindy a bolo. Rovnako s farbenim vlasov, strihanim 30 cm, holenim obocia a vobec cimkolvek.
Zas moji rodicia chapu,,ze do niektorych veci si hovorit nedam,,a nie su taki, ze by sa mi vyhrazali alebo ma fyzicky napadali.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a nepresvedcila som ich. nebola to ich vec a doteraz nie je.
oznám keď prídeš s hotovým, problem solved.
(asi som nepomohla, ale tak je to dobré)
Proste jediný dôvod je, že "lebo som povedal/lebo sa to mne nepáči". Ako jasné, že keď raz nebodaj nejakým riadením osudu budem mať detisko (ale radšej nie), tak určite dojde k nejakým konfliktom, že mi niečo na decku bude výzorovo prekážať ale tak čo s tým spravím Ako nepoviem, kebyže toto povieš, čo sa týka tetovaní, to si aj dospelí ľudia dávajú totálne hovadiny Ale tak piercingy - vyberieš a poväčšinou nie je vidieť ani že človek nejaký piercing mal...
Proste som si to urobila alebo nechala urobit, a dosla s tym domov. Niekedy trvalo par dni az tyzdnov,,kym si to niekto vsimol. Mensie pindy a bolo. Rovnako s farbenim vlasov, strihanim 30 cm, holenim obocia a vobec cimkolvek.
Zas moji rodicia chapu,,ze do niektorych veci si hovorit nedam,,a nie su taki, ze by sa mi vyhrazali alebo ma fyzicky napadali.