takže rozbieham kauzu piercing ... tí ľudia čo máte pierc by ste mohli napísať vaše zážitky s piercom skúsenosti a tak kto vám prepichoval, koľkokrát to čistíte kedy ste začali miesto čistiť po prepichnutí ( všetko čo len chcete ) no a potom sa ktomu s
Keď som si prečítala čolen názov diskusie napadlo ma, ako si môj kamarát prepichoval pierc do pery sám a zicherkou Radím ale, nikdy to nikto neskúšajte.Ja len toľko, idem asi spať, dobru noc
Ja som si prepichol sám (pera) nebolelo ale potom keď sa mi to zrástlo prvý krat a zase som to prepichoval tak to bolelo viac no a na druhý x to bolo úkrutné no a potom som si povedal že či som kokot že budem mať na sebe pičoviny ,vysral som sa nato ,to isté naušnica(ucho) to som si raz v škole od nudy poprepichoval ucho 7x samozrejme špendlíkom......decko jeblé
Ja som si sama prepichovala doma pred zrkadlom (zicherkou nebolelo vôbec, len teraz keď sa tak nad tým zamyslím, hlúpe decko som bola a čistila som si to denne alpou a stále mám takú minidierku ktorú dnes s obľubou "prepichujem" špendlíkom
Všetky piercingy, ktoré som mala/mám som si prepichla sama . Piercing v obočí mi neustále vyrastal tak som ho nakoniec musela vybrať a ostala mi jazva . Medusa sa mi hojila pekne . Snake bites som mala prepichnuté 2 krát - hnisalo to, ale nakoniec sa mi to zahojilo...neskôr som ich však kvôli operácii musela vybrať a keď som ich to potom prepichla znova tak sa mi jeden piercing vrástol do kože a musela som to ísť rezať...
Mala som aj malé tunely, industrial , niekoľko krúžkov v obidvoch ušiach. Momentálne mám iba jeden tragus a už nič iné nechcem .
ja mám industriál a bola som si to dať robiť v štúdiu za dvacku a bola som spokojná mala som to potom zapálané trošku ale tak veď je to rana je to v pohode tak som to začala čistiť a bolo to v pohode aj všetky naušnice čo mám po som si bola dať nastreliť ja by som si to nemohla sama zrobiť
tak sama som si prepichla spodnú Peru a pupok z vrchu a zospodu ale nie so zicherkoz hah. Najhoršie sa mi boja tie pierce ktore idu cez kozu ako pupok a obočie ale take ako pera a nos v pohodke. Chvilu trvá zvyknúť si bolesť je zvyčajne len krátko alebo ked sa zápalu ale každé telo to prijme inak. Co je podstatne aby bol vo fáze holenia dlhší pierc(tycka) aby mohol prepich dýchať. A z prípravkov sa mi osvedčilo antibakteriálne mydlo na mikrodermalne implantáty (uz mi vyrástli) a na piercing používam pegacare je to dezinfekcia v spreji ktorá nestipe v rane a tak ... Este toľko ze občas aj piercingy vyrastajú napr pupok a obočie (ta koza sa vysusi a zmenšuje sa az pokým sa nepretrhne závisí od prepichu a toho ci ste chudý vtedy sa pierc horšie udrží ale po rokoch zvyknú vyrásť z koze lebo nieje dobre prekrvena a pomaly odumiera. Teraz mám uz len septum a ľúbim ho zahojil sa asi po 2 týždňoch
parada ľudia hoc chýbajú mi tu reakcie od ľudí čo majú k tomu negatívny postoj... aby sa k tomu vyjadrili čo a ako to ma fakt zaujíma lebo s negatívnymi reakciami sa bohužiaľ stretávam dosť často
Inak ak by som si dal pierc napr. pod pery, a zapalilo by sa to, je mozne s tym mat problemy aj po odstraneni potom? Lebo ja som strasne paranoidny v tomto
@13 Ano som rada @15 Problemy s piercingmi v ustach su ze ocel narúša zubnú sklovinu a trie sa o ďasná, čize sa mozu vydrať. Do úst sa zvyčajne dáva bioplast, ktory je makky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
mala som aj brucho, nejake surfacy, lica, snejky, dokonca aj monroe aj spider bites..
Mala som aj malé tunely, industrial , niekoľko krúžkov v obidvoch ušiach. Momentálne mám iba jeden tragus a už nič iné nechcem .
@15 Problemy s piercingmi v ustach su ze ocel narúša zubnú sklovinu a trie sa o ďasná, čize sa mozu vydrať. Do úst sa zvyčajne dáva bioplast, ktory je makky.