Áno, aj mňa by zaujímalo, ako dlho ho tam máš. Ale myslím, že ešte nie dostatočne dlho na to, aby si ho mohla vybrať. Že sa nemýlim? Ja mám piercing v pupku od septembra... A už polroka to mám úplne zahojené. Lenže ešte v novembri mi to robilo podivné veci. Neustále som si to liehovala, čistila, hýbala s tým... Potom som nad ním tri dni plakala, že určite sa mi zapáli niečo v bruchu, ja umriem a chcela som si ho vybrať... Ale potom som tomu ešte dala šancu... prestala som si ho liehovať, nehýbala som ním vôbec a celú noc som spala na bruchu. Po troch dňoch som ho mala zahojený a odvtedy nehnisal, neštípal, nebol začervenaný a už som ho dokonca mala aj vonku. Liehuješ si ho?
skus ist k doktorke nech ti da nieco na dezinfekciu popripade nech ti povie co s tym´.. ale bo skus ist do studia kde ti to robili musia vediet co s tym..
hmm..ja mam dost piercingov a pokym som to cistila alkoholom tak to bolo dost zle...alkohol nici novo vzniknute bunky a drazdi...nevyberaj zatial, moc s nim nehyb a cisti len cistou vodou...vo sprche si daj pozor na cistiace pripravky ktore pouzivas..aby ti tam velmi nesli...a ako sa tu pisalo pomoze ti priroda-pripravky, repik, harmancek ... vela stastia...a hlavne vydrz ked si to ces nehat... pupok sa individualne hoji..niekedy aj okolo 10 mes..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
kokos, každá druhá je už napichaná niečím
taká gýčovina
mala by si si ho pravidelne vyberať vždy keď sa ideš osprchovať a vyčistiť si ho...
ale ak ti hnisá tak si naň dávaj repík alebo harmanček...mne to pomohlo....