máte/mali ste piercing v jazyku ? mali ste nejaké komplikácie potom ? .. a nekazia sa vám zuby koli tomu ?? a prepichovanie , bolelo velmi ci ?? áá kolko to stálo eur ? dakujem za odpovedee
byvala spoluziacka ma, najprv to mala opuchnute a zle sa jej rozpravalo.. zavadza jej ked tam ma moc velku gulicku ale komplikacie podla mna nemala, ani so zubami by si nemala mat ked si das plastove gulicky a neokusujes ich.. a vraj to dost bolelo..
Pokazené zuby nemám. Trochu som ich mala občas citlivejšie, keď som mala ešte titánový šperk, ale odkedy som si ho vymenila za akrilový, tak to prestalo.
Prepichovanie nebolelo takmer vôbec, dosť v pohode. Hojenie bolo PEKLO Nadávala som si každú chvíľku, že čo som si to ja zase vymyslela, chcela som si radšej nechať jazyk odrezať, nech už to toľko nebolí... Ale po týždni a pol už to bolo v pohode a neľutujem, že som si to pretrpela
Môj stál tuším 30€ ...či 36€? Nepamätám sa už presne, tak nejak.
áno áno mám od pondelka opuchnutý, našťastie až tak už nebolí, ale neviem rozprávať, šušlem a všetci z toho majú desnú srandu prepichovanie nebolelo, začalo až potom ako mi to odtŕplo ale dalo sa prežiť... a vyšlo ma to 26e titánový šperk, ale plánujem vymeniť buď za silikónový alebo umelú hmotu či ký fras
kamarátka 3 týždne jedla len kašičky a malou lyžičkou... ja som sa hodinu po prepichnutí najedol zemiakov ako nič.... trochu mi opuchol neskôr a s jedlami ako chipsy alebo tyčinky bol problém =D(vtedy zistíš na čo všetko pri jedení potrebuješ jazyk)
prepichovanie nebolo nič strašné, následne ti odporučia dezinfekčný prostriedok, ale ten bol celkom drahý takže ja som si kúpil len obyčajnú ústnu vodu a stačilo, žijem =D
mam ho, komplikacie ziadne, iba taky maly pluzgierik sa mi tam zrobil, co sa vlastne zondilo casom a z toho pluzgieriku sa mi vytvoril v okoli dierky taky...krater, taka jamka mala
nemala som to ani opuchnute, jedla som hned vsetko, vsetko bolo v poriadku, jedine co mi vadilo bola ta doslova TYC v jazyku
aaaa..boliet to nebolelo, mna istoze nie a stalo ma to fuu 30 ci 40 € ...
a nicia sa zuby z toho statocne, bolia ma uz teraz, ale dala som si skaredu akrylovu gulicku, takze je to lepsie (btw. ked si das akrylovu gulicku vyhybaj sa zuvackam
Mám ho tiež ale žiadne problémy som zatiaľ nemala (a to ho mám už vyše pol roka)..ale kamarátka si ho po 3 rokoch musela vybrať lebo sa jej kôli tomu zničili zuby ...ááá stojí to kde ako..napríklad ja som za svoj dala 25,ale dáš si aj za 8 aj za 30...ceny sú vážne rôzne....a prepichovanie nebolo...Takže nemáš sa čoho báť...Tak ti teda držím palce a nech si s ním spokojná
mam tiez v jazyku, ako pohodicka - bolelo to tak normalne, aj trochu hnisalo zozaciatku, asi som jedla nieco co som nemala neviem..ale preslo to vsetko mam titanovu gulicku asi od jari, a dost mi to nici zuby som si vsimla, takze aj ked nechcem budem musiet prejist na tie nekovove
Samotný prepich jazyka nebolel, ale nasledujúcich pár dní som si doslova odtrpela.
Po cca 8 mesiacoch som si ho dala preč, pretože známy zubár mi ukazoval fotky zubov a ďasien ľudí, ktorí mali pierc v jazyku. Nebolo to nič príjemné. A navyše som zistila, že mi to veľmi zavadzalo Ako pri bozkávaní, tak pri jedení, rozprávaní...
Neľutujem, že som si ho dala urobiť ani že som si ho vytiahla
Mala som ho rok .. Jednoducho ma omrzel. Ale po 1 to je strašný nezvyk ked si ho dáš 2 budeš šušlať a bude ťa boleť a bude opuchnuty.. Budeš mocť jesť len vyživy a polievky.. Mne to po 3 dnoch prešlo.. A neskor som mala problemi že mi trpol jazyk alebo ma omíňal ale zuby že by sa mi pokazili nie lebo som mala silikonove guličky .. Pri bozkavani nevadí ale neužiješ si ho tak ako ten 2 všetci mi to chválili ale ja som z toho nič nemala.. Inak nič hrozné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
stoji to od 20-50, podla toho jak si najdes
Komplikácie neboli žiadne.
Pokazené zuby nemám. Trochu som ich mala občas citlivejšie, keď som mala ešte titánový šperk, ale odkedy som si ho vymenila za akrilový, tak to prestalo.
Prepichovanie nebolelo takmer vôbec, dosť v pohode. Hojenie bolo PEKLO Nadávala som si každú chvíľku, že čo som si to ja zase vymyslela, chcela som si radšej nechať jazyk odrezať, nech už to toľko nebolí... Ale po týždni a pol už to bolo v pohode a neľutujem, že som si to pretrpela
Môj stál tuším 30€ ...či 36€? Nepamätám sa už presne, tak nejak.
kamarátka 3 týždne jedla len kašičky a malou lyžičkou... ja som sa hodinu po prepichnutí najedol zemiakov ako nič.... trochu mi opuchol neskôr a s jedlami ako chipsy alebo tyčinky bol problém =D(vtedy zistíš na čo všetko pri jedení potrebuješ jazyk)
prepichovanie nebolo nič strašné, následne ti odporučia dezinfekčný prostriedok, ale ten bol celkom drahý takže ja som si kúpil len obyčajnú ústnu vodu a stačilo, žijem =D
nemala som to ani opuchnute, jedla som hned vsetko, vsetko bolo v poriadku, jedine co mi vadilo bola ta doslova TYC v jazyku
aaaa..boliet to nebolelo, mna istoze nie a stalo ma to fuu 30 ci 40 € ...
a nicia sa zuby z toho statocne, bolia ma uz teraz, ale dala som si skaredu akrylovu gulicku, takze je to lepsie (btw. ked si das akrylovu gulicku vyhybaj sa zuvackam
lebo si precita ze dve baby si na schodoch prepichli jazyk zicherkou a skapali.. no bodaj by ne
Po cca 8 mesiacoch som si ho dala preč, pretože známy zubár mi ukazoval fotky zubov a ďasien ľudí, ktorí mali pierc v jazyku. Nebolo to nič príjemné. A navyše som zistila, že mi to veľmi zavadzalo Ako pri bozkávaní, tak pri jedení, rozprávaní...
Neľutujem, že som si ho dala urobiť ani že som si ho vytiahla