O tomto som pomerne nedávno premýšľal (vlastne ani tak nie o striptíze , pretože neviem presne prečo, ale od určitej doby si spájam pieseň I heard it through the grapevine spájam so striptízom, hoci mi to tam reálne ani nesedí, tak neviem, či sa mi to dostalo do mozgu nejaou podprahovou reklamou alebo čo.
Piesne spomenute boli a ci je to stetkovske? Boze co ste vsetci tymto posadnuti??? Sak chces to spravit, laka ta to vyskusat, bavi ta to? Sprav to. Nechces? Je ti to proti srsti, ponizujuce or whatever? Tak to proste nerob. Uplne jednoduche. Keby sa a cely birdz postavi na hlavu ake je to hnusne a nemoralne (co sa nestane kedze sem tam sem zavitam a za chvilu sa to bude kazdy kazdeho pytat co kupit frajerovi na narodeniny, co si obliect, na aku skolu ist, ci su kupit to ci ono, ci mat sex alebo nemat.... cize za chvilu ani sam birdz nebude vediet co je to striptiz, ako sa to robi, co je moralne a na nicom sa nedohodnu kedze nikto to pomaly nema vlastny nazor) sa tu tak je to stale na tvojom rozhodnuti....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ale je to boží ...
malá inšpirácia =D
asi naj
A rozhodne pieseň od Boba Dylana - Beyond here lies nothin´
jednoznacne
text sa sice nehodi, ale hudba uplne sadne